Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO |Tara, in IPOSTAZE INCENDIARE alaturi de cel mai bun prieten! Uite cum s-a lasat filmata pentru cel mai nou videoclip, Day and night

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO |Tara, in IPOSTAZE INCENDIARE alaturi de cel mai bun prieten! Uite cum s-a lasat filmata pentru cel mai nou videoclip, Day and night

Dupa colaborarea cu trupa italiana Spankers, Tara lanseaza single-ul Day and night, melodie compusa si produsa de catre artistul australian. continuă pe Devorator Monden

Cel mai bun telefon HTC va ajunge si in Europa

Desi taiwanezii declarasera ca nu au de gand sa-l comercializeze in afara Chinei, HTC One M9+ se pare ca va ajunge in curand si in Europa. La scurt timp dupa ce au introdus pe piata noul lor flagship, cei de la HTC au lansat o varianta mult mai buna a acestuia. in mod surprinzator, insa, [] Cel mai bun telefon HTC va ajunge si in Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt fotbalistii nominalizati la titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015

Zece fotbalisti au fost nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 in Europa, intre acestia aflandu-se Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo sau Carlos Tevez, informeaza.

Minionii, animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile in Romania

Lungmetrajul de animatie Minionii/ Minions, de Kyle Balda si Pierre Coffin, a debutat pe primul loc in box office-ul de weekend din Romania, cu incasari de 2. 614 lei, fiind vizionat de 101. 889 spectatori. Pelicula a devenit astfel animatia cu cel mai bun debut din toate timpurile din tara, scrie Mediafax.

Crestere de 11,6% pentru actiunile TMK Artrom

Cel mai bun randament de Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost inregistrat, in perioada 2-9 iulie de actiunile TMK Artrom ART) care s-au apreciat cu 11,6%, raportat la moneda euro.

VIDEO Sonda New Horizons, in cel mai apropiat punct de Pluto

Sonda New Horizons trece cel mai aproape de Pluto la ora 11,49 GMT. Timp de cateva ore, ea va trebui sa inmagazineze maximum de imagini si informatii despre aceasta planeta putin cunoscuta.

Hagi vinde un jucator in Italia. Viitorul se desparte de cel mai bun mijlocas

Gica Hagi este la un pas de o noua afacere profitabila din punct de vedere financiar, fiind pe punctul de a-si vinde un fotbalist important in Italia.

Ea are cel mai lung nume inregistrat in 2015: cum se numeste fetita cu sapte prenume

Cand vine vorba de copii, parintii isi doresc intotdeauna tot ce-i mai bun si mai frumos. Sunt si situatii in care nu se pot decide ce sa aleaga, cum ar fi in cazul numelui atribuit celui mic, si atunci hotarasc sa inregistreze toate prenumele.

Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Alpinistii din Japonia au motive sa fie fericiti, cel mai inalt varf din tara lor urmand a fi dotat cu propria conexiune la internet. Prima oara cand a venit vorba de instalarea unei retele Wi-Fi pe Muntele Fuji, multi au inceput sa spuna ca aceasta va fi doar o metoda prin care oamenii vor putea [] Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alina Gorghiu: La multi ani tuturor francezilor de ziua lor nationala! Franta, cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei

Franta ramane cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei, ramane tara care a ajutat, prin exemplul ei, dar si prin sustinere concreta, la nasterea Romaniei moderne, scrie marti pe F.

Trailerul de la Tony Hawks Pro Skater 5 te face sa speri ca jocul in sine e mai bun decat grafica

Activision Publishing a lansat un nou trailer de gameplay pentru Tony HawksPro Skater5, pe melodia Black Sap Scriptures a formatiei punk Plague Vendor. Tony Hawks Pro Skater 5 imbratiseaza stilul clasic al jocurilor din seria Pro Skater si il reda pe parcursul unor niveluri complet noi, concentrandu-se ca si pana acum pe obiective riscante si [] Trailerul de la Tony Hawks Pro Skater 5 te face sa speri ca jocul in sine e mai bun decat grafica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )