Libnet.ro
UNICEF

18:30

Viorica Dancila ii indeamna pe alegatori sa voteze pentru familie si pentru tara lor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila ii indeamna pe alegatori sa voteze pentru familie si pentru tara lor

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara lor. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila i-a indemnat pe alegatori sa voteze pentru familie si pentru tara lor

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara lor.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

Viorica Dancila, apel catre romani: Le doresc ca in cabina de vot sa se gandeasca la propria familie

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, i-a indemnat pe alegatori sa voteze, duminica viitoare, la scrutinul pentru alegerile prezidentiale, pentru familie si pentru tara.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

Viorica Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa ma voteze (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si.

Dancila, dupa ce a aprins mai multe lumanari: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Viorica Dancila se afla duminica in campanie la Focsani. Pentru scurt timp, ea a participat la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului, apoi a aprins mai multe lumanari,.

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )