Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria. Ce li s-a cerut studentilor

Playtech Playtech,
Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria. Ce li s-a cerut studentilor

Viorica Dancila participa, marti, la deschiderea facultatii de Stiinte si Inginerie Alexandria din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, pe care a terminat-o si ea. Ce li s-a cerut studentilor? Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria Viorica Dancila si-a facut aparitia, marti, 1 octombrie, de la ora 14:00, . continuă pe Playtech

VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca niciun parlamentar al PSD nu va vota motiunea de cenzura si reafirma ca demersul nu va trece de votul Parlamentului.

Viorica Dancila: Nu sunt PSD-isti care voteaza motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la Ploiesti, ca nu vor exista membri ai PSD care vor vota motiunea de cenzura si aceasta nu va trece, pentru ca sunt destui oameni responsabili din Parlament,.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Viorica Dancila, o piatra de moara atarnata de gatul PSD. Stimati parlamentari ai PSD, salvati-va partidul!

Trebuie sa fii orb sa nu observi ca PSD este pe cale sa sufere o rusinoasa si umilitoare infrangere. Conform ultimului barometru, Viorica Dancila se afla pe locul patru in preferintele publicului la alegerile prezidentiale, la jumatate din scorul partidului. Iar partidul este si el in cadere libera: 19,5%, comparativ cu 46% in 2016. Guvernul condus de Viorica Dancila este schweitzer.

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )