Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viorica Dancila, o piatra de moara atarnata de gatul PSD. Stimati parlamentari ai PSD, salvati-va partidul!

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, o piatra de moara atarnata de gatul PSD. Stimati parlamentari ai PSD, salvati-va partidul!

Trebuie sa fii orb sa nu observi ca PSD este pe cale sa sufere o rusinoasa si umilitoare infrangere. Conform ultimului barometru, Viorica Dancila se afla pe locul patru in preferintele publicului la alegerile prezidentiale, la jumatate din scorul partidului. Iar partidul este si el in cadere libera: 19,5%, comparativ cu 46% in 2016. Guvernul condus de Viorica Dancila este schweitzer. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Niciun psd-ist nu va vota (VIDEO)

Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pe care opozitia se pregateste sa o depuna, marti, la Parlament.

VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca niciun parlamentar al PSD nu va vota motiunea de cenzura si reafirma ca demersul nu va trece de votul Parlamentului.

Viorica Dancila: Nu sunt PSD-isti care voteaza motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la Ploiesti, ca nu vor exista membri ai PSD care vor vota motiunea de cenzura si aceasta nu va trece, pentru ca sunt destui oameni responsabili din Parlament,.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

Viorica Dancila ii baga in sedinta pe social-democrati, dupa anuntul de la Bruxelles: Sefa PSD a convocat sedinta CEX

Viorica Dancila a convocat, marti, la ora 16. 00, sedinta Comitetului Executiv, potrivit unor surse Hotnews. Sefa partidului vrea sa discute cu social-democratii despre nominalizarea comisarului european,.

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Surse: Viorica Dancila a sunat-o pe Ursula von der Leyen sa-l anunte pe Dan Nica. Sefa Comisiei Europene i-ar fi cerut si o varianta de rezerva

Viorica Dancila a discutat telefonic cu Ursula von der Leyen pentru a o informa de propunerea social-democratilor de comisar european, Dan Nica. Potrivit unor surse social-democrate, sefa desemnata a Comisiei Europene i-ar fi solicitat si o varianta de rezerva. PSD a votat o varianta de rezerva pentru functia de comisar european in persoana Gabrielei Ciot in prezent secretar de stat in MAE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )