Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorica Dancila, raspuns transant pentru presedinte: Am vazut un cuplu Iohannis-Orban, asemanator celui Basescu-Boc

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, raspuns transant pentru presedinte: Am vazut un cuplu Iohannis-Orban, asemanator celui Basescu-Boc

Liderul PSD, Viorica Dancila, a avut o prima reactie dupa sedinta Guvernului Orban, criticand participarea presedintelui Klaus Iohannis la intalnirea Executivului. Fostul premier al Romaniei spune ca a. continuă pe Antena3

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

Viorica Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa ma voteze (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si.

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

Viorica Dancila numeste un apropiat al Rovanei Plumb la sefia DLAF, in ultimele clipe la Palatul Victoria: Bogdan Dintoi, presedinte de bloc si politist, va conduce institutia de contact a celebrului OLAF in urmatorii 5 ani

Viorica Dancila l-a numit, in ultima sa zi la Palatul Victoria, pe Bogdan Ionut Dintoi in functia de sef al Departamentului pentru lupta antifrauda DLAF), structura romaneasca de contact a deja celebrului.

Viorica Dancila: Avem un presedinte dictator

Avem un presedinte antidemocratie si antiConstitutie, sustine premierul demis Viorica Dancila. Cel mai grav este ca avem un presedinte care lucreaza contra romanilor, a mai spus Dancila, luni.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

Viorica Dancila, despre nominalizarea comisarului european: Nu vom face ceea ce au facut liberalii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat miercuri faptul ca s-a asteptat prea mult un raspuns de la Bruxelles in cazul propunerii de comisar european facute de Guvernul sau, ea aratand ca.

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca

Liderul PSD, Viorica Dancila, a fost, marti, invitata lui Radu Tudor, la Punctul de intalnire.

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca - LIVE TEXT

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )