Libnet.ro
UNICEF

15:31

Viorica Dancila: Nu exista sa nu intram in turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Nu exista sa nu intram in turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor,. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

Turul doi fara PSD

Sondajele spun ca actualul presedinte, cu cele 40% de procente ale sale, este de departe favorit pentru un nou mandat. Dar dincolo de avansul considerabil al lui Klaus Iohannis, sondajele mai spun si ca exista posibilitatea ca PSD, prin Viorica Dancila, sa ajunga in turul doi. Or, romanilor nu le poate fi indiferent cine va fi partenerul in finala al lui Klaus Iohannis. Ba chiar sunt inclinat sa spun ca acest detaliu devine miza actualelor alegeri. De ce este de nedorit s-o avem pe doamna Dancila in turul doi? Pentru ca un finalist, chiar invins, iese din alegeri cu un capital politic si cu o aura utilizabile in continuare.

Jurnalistul Ion Cristoiu: in turul doi al alegerile prezidentiale intra candidatii PNL si PSD

Klaus Iohannis si Viorica Dancila se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale. E pronosticul lansat de jurnalistul Ion Cristoiu, prezent joi, la Antena 3, in emisiunea Editie Speciala. Reactia lui.

Daca PSD blocheaza instalarea guvernului Orban, Viorica Dancila nu mai pupa turul al doilea!

Din fericire, mai sunt oameni responsabili in PSD. S-a vazut la votul de la audierea ministrilor desemnati, cand doar trei au fost respinsi de comisii, multi parlamentari din PSD au ignorat directiva conducerii si au votat pentru validarea ministrilor in comisiile de specialitate. Deputatul PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anuntat ca va vota guvernul Orban. Paul Stanescu a declarat si dansul ca Romania trebuie sa aiba un guvern stabil.

Barna, despre ultimul sondaj IMAS: Nu am intalnit niciun om pe strada sa spuna ca Mircea Diaconu va ajunge in turul doi

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a reactionat la ultimul sondaj IMAS care il plaseaza pe locul patru, dupa Mircea Diaconu, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Acesta afirma ca realitatea din strada nu confirma sondajul si ca reprezinta o incercare de demobilizare a votantilor sai.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru.

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, anunta pe Facebook ca la alegerile prezidentiale o vor vota pe Viorica Dancila, definita de tatal lor drept reaua cea mai mica, cu referire la faptul ca, in mai multe cazuri, principiul in functie de care au votat romanii a fost acela al raului cel mai mic.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european Iohannis a sunat la Comisie si a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila spune ca nu a fost inca respins comisarul european si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a sunat la Comisia Europeana si a incercat sa impiedice numirea lui Victor Negrescu in functia de comisar european. Declaratiile au loc la o zi dupa ce Comisia a transmis ca exista indoieli serioase ca noua propunere de comisar european din partea Romaniei a fost facuta de guvernul roman in mod legitim, intrucat acesta nu s-a coordonat cu seful statului.

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii.

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )