Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Vaslui. Cum a explicat Dumitru Buzatu faptul ca l-a sustinut pe Liviu Plesoianu la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, in vizita de lucru la Vaslui. Cum a explicat Dumitru Buzatu faptul ca l-a sustinut pe Liviu Plesoianu la prezidentiale

Viorica Dancila a efectuat vineri, 26 iulie, o vizita in Vaslui alaturi de Eugen Teodorovici si Mihai Fifor, unde s-au intalnit cu liderii locali ai PSD. Vizita premierului a avut caracter exclusiv politic. continuă pe Adevărul

CTP explica de ce nu o sustine Viorica Dancila pe Laura Codruta Kovesi: A invatat-o cineva, e logic!

CTP a vorbit, miercuri seara, la Digi 24, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor, spunand ca pastreaza franturi din discursul lui Dragnea. Jurnalistul a explicat si de ce nu o sustine premierul pe Laura Codruta Kovesi. CTP explica de ce nu o sustine Dancila pe Kovesi Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat , miercuri .

Viorica Dancila, desemnata candidat la prezidentiale, dupa un prim vot in PSD. CEx urmeaza sa valideze decizia

Premierul Viorica Dancila este candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, au decis social-democratii in sedinta Biroului Permanent National. Au votat impotriva doar doi pesedisti - Paul Stanescu si Dumitru Buzatu.

Viorica Dancila vorbeste despre o noua REMANIERE: Vom avea sedinta de coalitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Vaslui, o noua remaniere a Guvernului. Premierul a spus ca va discuta in aceasta toamna noi schimbari in Executiv cu partenereii de la ALDE.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Kelemen Hunor o contrazice pe Viorica Dancila: Protestul de pe 10 august nu a fost o lovitura de stat. Interventia brutala a jandarmilor trebuie respinsa categoric

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a contrazis-o pe Viorica Dancila si a afirmat ca agresivitatea jandarmilor este singurul lucru condamnabil in ceea ce priveste evenimentele de pe 10 august, dupa ce premierul a .

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Viorica Dancila, miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul lui Adrian Nastase

Viorica Dancila a facut o miscare strategica in PSD. Ce functie a primit fiul cel mic al lui Adrian Nastase? Decizia premierului a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial. Viorica Dancila, miscare strategica in PSD in luna ianuarie a lui 2018, cand Dancila a fost desemnata premier, Mihnea Daniel Nastase, fiul cel mic al .

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )