Libnet.ro
UNICEF

22:00

1000 sedinte gratuite de psihoterapie pentru persoanele care sufera de anxietate sau depresie

România Liberă România Liberă,
1000 sedinte gratuite de psihoterapie pentru persoanele care sufera de anxietate sau depresie

Persoanele cu probleme de depresie sau anxietate pot beneficia de psihoterapie gratuita, apeland la programul desfasurat de depresHUB. in cadrul campaniei Transformam lacrimile in zambete, initiata de depreHUB, 200 de romani vor fi integrati in programul de psihoterapie de criza si vor primi suport psihologic, se precizeaza intr-un comunicat de presa al organizatiei nonguvernamentale, remis . continuă pe România Liberă

Boala de care sufera Nico. Este ereditara, ce dezvaluire uluitoare a facut cantareata

Cantareata Nico trece prin momente dificile din cauza bolii ereditare de care sufera atat ea, cat si sora ei. Ce afectiune o macina pe fosta concurenta de la Asia Express. Despre ce este vorba, de fapt. De ce boala ereditara sufera artista Nico Nicoleta Matei este, fara nicio urma de indoiala, una dintre cele mai .

Cluburile se redeschid la Berlin, insa doar pentru persoanele vaccinate si pentru cele vindecate de COVID-19

Cluburile si discotecile amenajate in spatii inchise vor putea sa se redeschida incepand din weekendul viitor la Berlin, insa accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate impotriva COVID-19 si pentru cele care s-au vindecat de aceasta boala, au anuntat marti reprezentantii Primariei locale.

Ce se intampla in primele minute dupa moarte, de fapt. Persoanele care trec in lumea de dincolo pot auzi confirmarea propriului deces, sustine un studiu

Descoperire fantastica! Ce se intampla cu o persoana la cateva minute dupa ce moare. Dincolo de toate miturile si legendele care inconjoara acest subiect, cercetatorii rup tacerea. Ce auzim la cateva momente dupa ce parasim aceasta lume. Ce pateste omul la cateva minute dupa moarte De-a lungul timpului, oamenii au fost fascinati de ideea unei .

Vestea proasta pentru romanii care stau la bloc. Ce se intampla daca ai restante la intretinere

Romanii care stau la bloc trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se intampla daca acumulezi restante la intretinere? Noi detalii din partea legislatiei asociatiilor de proprietari pentru cei care nu-si platesc la timp cheltuielile. Ce trebuie sa stie romanii care stau la bloc? Ce se intampla daca nu-ti platesti la timp intretinerea? Vesti proaste .

Orban, avertisment pentru liberalii care vor sa voteze motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca nu va permite niciunui membru de partid sa sustina o motiune de cenzura impotriva unui guvern condus de PNL. Atat timp cat sunt presedintele PNL, nu voi permite niciunui parlamentar al PNL sa voteze o motiune de cenzura impotriva unui guvern condus de PNL, a aratat .

Amenda de peste 700 de lei pentru soferii care fac acest gest in trafic. Multi romani comit aceasta greseala frecvent

Traficul din Capitala este unul infernal, iar asta o resimtim in fiecare zi. Numarul posesorilor de autovehicule a crescut exponential in ultimii ani. Conform unor statistici, cel putin in Bucuresti, ar fi cam doua masini la un locuitor. in astfel de zile, cand traficul ne sufoca, nervii cedeaza si nu de putine ori folosim in .

Florin Citu, sedinta cu prefectii si reprezentantii DSP: Sa ne asiguram ca avem capacitatea de vaccinare intacta Avem toleranta zero pentru cei care falsifica certificate de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a avut joi o sedinta cu prefectii si cu reprezentantii Directiilor de Sanatate Publica, iar unul dintre subiectele abordate a fost vaccinarea anti-COVID-19, context in care primul-ministru a subliniat ca atat campania .

Drumul de legatura Ramnicu Valcea - Autostrada A1 Sibiu - Pitesti: 4 oferte depuse pentru proiectare Care sunt cele doua segmente

Patru oferte au fost depuse la licitatia pentru proiectarea modernizarii legaturii rutiere dintre Ramnicu Valcea si autostrada A1 Sibiu - Pitesti, asa numitul tronson 6 al autostrazii Sibiu - Pitesti. Proiectul este impartit in doua sectoare, intre Curtea de Arges si Tigveni, respectiv intre Tigveni si Rm. Valcea si prevad atat modernizarea actualului drum, cat si realizarea unei bucati de drum de la zero.

Vestea zilei pentru romanii care nu-si mai pot plati gazul sau curentul: se dau bani de la stat

Se discuta de cateva luni de ideea consumatorului vulnerabil, romanul care ajunge in situatia de a nu-si mai putea plati facturile la utilitati, din cauza scumpirilor extraordinare cu care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )