Libnet.ro
UNICEF

05:15

12 copii si un adult din Ungaria raniti intr-un accident rutier in lant la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
12 copii si un adult din Ungaria raniti intr-un accident rutier in lant la Alba Iulia

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza in cartierul Partos din Alba Iulia. Este vorba despre o tamponare fata spate intre patru masini dintre care doua autoturisme si doua autocare. in urma impactului 13 persoane, dintre care 12 copii si un adult din Ungaria, au fost ranite. continuă pe Adevărul

12 copii si un adult din Ungaria raniti intr-un accident rutier in lant la Alba Iulia. 11 persoane au ramas in spital

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza in cartierul Partos din Alba Iulia. Este vorba despre o tamponare fata spate intre patru masini dintre care doua autoturisme si doua autocare. in urma impactului 13 persoane, dintre care 12 copii si un adult din Ungaria, au fost ranite.

Trei militari ucraineni, raniti intr-un asalt al militantilor prorusi. Oficialii din Ucraina solicita sprijin din partea Occidentului

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt la care au participat aproximativ 300 de militanti prorusi, la Luhansk. Separatistii au folosit arme automate, mortiere si lansatoare de rachete, spun.

VIG a preluat integral subsidiara din Ungaria a grupului francez AXA

Grupul austriac Vienna Insurance Group VIG) a achizitionat 100% din actiunile societatii de asigurari de viata AXA Biztosito Zrt din Ungaria, subsidiara grupului francez AXA, care va fi redenumita Vienna Life Vienna Insurance Group.

Accident grav la Alba. 12 copii din Ungaria si un adult, raniti dupa ce doua autocare s-au ciocnit

12 copii din Ungaria si un adult au fost raniti, miercuri seara, intr-un accident in lant petrecut la intrarea in municipiul Alba Iulia, dupa ce doua autocare in care se aflau acestia s-au ciocnit, lovind si doua autoturisme.

Doua autocare s-au ciocnit la intrarea in Alba Iulia: 12 copii din Ungaria au fost raniti in coliziune

Doua autocare au intrat in coliziune, miercuri, intr-un accident in lant petrecut la intrarea in Alba Iulia, cauzand ranirea a 12 copii din Ungaria si a unui adult, informeaza Mediafax. Incidentul s-a petrecut.

Accident in lant la intrarea in Alba Iulia. 12 copii au fost raniti

Un accident in lant a avut loc la intrarea in municipiul Alba Iulia, dupa ce doua autocare s-au ciocnit, lovind si doua autoturisme. Doisprezece copii din Ungaria si un adult au fost raniti in urma.

Trei militari, raniti intr-un asalt al prorusilor, la Lugansk

Trei militari ucraineni au fost raniti intr-un asalt cu armament greu, marti noapte, la Lugansk, in estul tarii, au anuntat autoritatile ucrainene, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Cel putin patru morti si zeci de raniti intr-o furtuna de nisip produsa la Teheran

Cel putin patru oameni au murit, iar alti cateva zeci au fost raniti intr-o furtuna de nisip fara precedent care a avut loc luni dupa-amiaza la Teheran .

Sase tineri raniti intr-un accident la Caracal

Nu mai putin de sase tineri cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani, majoritatea din orasul Caracal, au scapat cu viata ca prin minune, duminica dimineata, dupa ce autotorismul in care erau inghesuiti ca sardelele a intr-un stalp de electricitate. Toti cei sase tineri au ajuns la Spitalul de Urgenta nr. 1 din Craiova.

Primarul din Prunisor, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Trei persoane, intre care si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, au fost retinute pana in prezent de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din judetele Mehedinti, Timis si Gorj, pentru destructurarea unei grupari de evaziune fiscala care a produs un prejudiciu de sase milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )