Libnet.ro
UNICEF

08:15

14 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 80

Adevărul Adevărul,
14 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Numarul celor infectati cu coronavirus a ajuns la 80

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de sambata, 21 martie, au fost confirmate alte 14 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 111 de probe. in 11 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului. continuă pe Adevărul

17 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. Jumatate dintre acestea au fost inregistrate in Chisinau

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca de la o zi la alta. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat ca pe parcursul zilei de vineri, 20 martie, au fost confirmate alte 17 cazuri de infectare cu coronavirus, in urma procesarii a 90 de probe. in 12 cazuri este vorba despre transmitere locala a coronavirusului, dintre care opt cazuri au fost inregistrate in Chisinau.

Cifre alarmante: 13 cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat joi, 19 martie, ca in Republica Moldova au fost inregistrate 13 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Sapte dintre cazuri sunt de import Italia, Marea Britanie si Ucraina). in total, numarul persoanelor contaminate cu COVID-19 a ajuns la 48.

Medicii confirma 14 cazuri noi de infectare, ducand bilantul la 260

Medicii au confirmat 14 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, numarul total al bolnavilor aju.

Sase noi cazuri de infectare cu COVID-19 in Republica Moldova

Directorul Agentiei Nationale de Sanatate Publica ANSP), Nicolae Furtuna, a anuntat miercuri, 18 martie, ca au fost depistate alte sase noi cazuri de infectare cu coronavirus in Republica Moldova. Trei cazuri sunt de import, alte trei cazuri sunt de trasnmitere locala. in total, numarul persoanelor contaminate cu COVID-19 a ajuns la 35.

Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat miercuri, 18 martie, ca in Republica Moldova a fost inregistrat primul deces provocat de coronavirus. Femeia avea 61 de ani si se afla de mai multe zile in stare extrem de grava. De asemenea, de doua zile pacienta era conectata la respiratie dirijata.

Republica Moldova a ajuns la 66 de persoane contaminate cu noul coronavirus. Presedintele Dodon crede ca pot fi cateva sute de cazuri in urmatoarele doua saptamani

Un numar de 66 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova, cu 17 pacienti depistati doar vineri. Dintre persoanele testate pozitiv vineri, 12 sunt cu transmitere locale,.

Alte 121 de persoane, suspecte de infectie cu COVID-19 in Republica Moldova

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale anunta ca, pana la ziua de sambata, 21 martie, in Republica Moldova au fost confirmate 66 cazuri de infectare cu COVID-19, dintre care 31 cazuri de import si 35 sunt cu transmitere locala. Totodata, alte 121 de persoane au fost internate in spital fiind suspecte de infectie cu COVID-19.

CORONAVIRUS |inca 7 cazuri noi la spitalul Gerota, din cauza fostului ofiter MAI care a ascuns ca a fost plecat in Israel

7 cazuri noi de coronavirus au fost descoperite marti noaptea la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, numarul total al infectatilor din pricina fostului sef adjunct al Politiei Capitalei ajungand astfel la 49 de.

A doua pacienta, vindecata de COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova a fost inregistrat al doilea caz de vindecare de COVID-19. Este vorba despre o femeie care a revenit pe 7 martie din Italia, cu ruta Milano-Chisinau, care a fost si prima persoana depistata cu coronavirus in Republica Moldova.

Republica Moldova limiteaza accesul la 52 de site-uri care raspandesc stiri false despre COVID-19

Serviciul de Informatii si Securitate din Republica Moldova a decis sa limiteaze accesul la 52 de site-uri care raspandesc stiri false despre COVID-19, asta dupa ce fenomenul fake news a luat amploare in Republica Moldova, odata cu raspandirea coronavirusului in lume si in tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )