Libnet.ro
UNICEF

06:15

Pe 14 septembrie, cel mai asteptat discurs politic in Europa

Adevărul Adevărul,
Pe 14 septembrie, cel mai asteptat discurs politic in Europa

Cu doua zile inaintea Summitului informal de la Bratislava, unde sefii de state si guverne din UE cu exceptia Marii Britanii) se vor reuni pentru a discuta despre viitorul Europei, pe 14 septembrie, la Strasbourg, Jean Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene, este asteptat sa prezinte in fata parlamentarilor europeni analiza asupra Starii Uniunii. continuă pe Adevărul

Asteptari si temeri la nivelul Uniunii Europene

Cu doua zile inaintea Summitului informal de la Bratislava, unde sefii de state si guverne din UE cu exceptia Marii Britanii) se vor reuni pentru a discuta despre viitorul Europei, pe 14 septembrie, la Strasbourg, Jean Claude Juncker, Presedintele Comsiei Europene, este asteptat sa prezinte in fata parlamentarilor europeni analiza asupra Starii Uniunii.

Google suspenda planurile pentru Project Ara, cel mai asteptat smartphone modular

Ideea de smartphone modular pe care Google a prezentat-o in urma cu trei ani a fost, probabil, fascinanta pentru orice pasionat de tehnologie. Recent, parea ca Project Ara e foarte aproape sa devina un produs comercial. Obiectivul Alphabet era sa creezeun telefon care sa poata fi personalizat de catre utilizator, cu o baterie suplimentara, camera, [].

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

Cel mai lung pod din sticla, inchis la 13 zile de la inaugurare. Ce motiv au invocat oficialii (VIDEO)

La 13 zile de la inaugurare, cel mai mare si mai lung pod din lume construit in China a fost inchis. Oficialii au explicat ca podul a avut un numar limitat de vizitatori, aproximativ 8. 000 de oameni.

Cel mai bun strudel cu prune si mac

Trebuie sa profitam de aceste fructe bogate in potasiu, bune pentru inima si sistemul nervos! Si dupa ce ai mancat o portie zdravana, cu fructele care ti-au mai ramas incearca un delicios strudel cu prune si mac!.

Cum s-au distrat romanii, in statiunile montane, in acest weekend. Sinaia Forever, cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale si dulciuri alese (VIDEO)

Romanii s-au distrat pe cinste in statiunile montane! Mai ales ca la Sinaia este cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale, dulciuri alese si spectacole in aer liber. De toate.

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

Cel mai in varsta voluntar activ al Crucii Rosii in Romania. O femeie din Botosani inca munceste pentru semeni la 81 de ani

Maria Maxim are 81 de ani si este cel mai varstnic voluntar activ al Crucii Rosii Botosani. Fosta invatatoare este renumita in zona pentru actiunile sale umanitare. Octogenara ofera cadouri persoanelor cu handicap si miluieste saracii din pensia ei.

Mohammed a devenit cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor

Mohammed este cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor, dar nu apare in fruntea listei oficiale deoarece este scris si pronuntat in mai multe feluri. Anul trecut s-au nascut 7.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )