Libnet.ro
UNICEF

14:16

16,5 ani de inchisoare pentru ieseanul care si-a ucis nevasta intr-un coafor

România Liberă România Liberă,
 16,5 ani de inchisoare pentru ieseanul care si-a ucis nevasta intr-un coafor

Sentinta in cazul barbatului care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi, anul trecut, in decembrie, injunghiind-o de mai multe ori, iar apoi a incercat sa se sinucida. Individul a fost condamnat la 16 ani si jumatate de inchisoare. Decizia Tribunalul Iasi nu este definitiva, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Marea Britanie. Grupare criminala, condamnata la 89 de ani de inchisoare pentru trafic cu femei din Romania

Membrii unei grupari criminale au fost condamnati la un total de 89 de ani de inchisoare pentru trafic cu fete si femei romance in Marea Britanie, informeaza AGERPRES. Victimele, care au fost fortate sa.

Marea Britanie: 12 romani, condamnati la 89 de ani de inchisoare pentru trafic de carne vie si proxenetism

O grupare formata din 12 romani a primit o sentinta cumulata de 89 ani de inchisoare pentru proxenetism si proxenetism, relateaza Evenimentul Zilei. Romanii aduceau femei din tara in Londra, unde le obligau.

Condamnati la cate 6 si 7 ani inchisoare pentru incaierarea din curtea spitalului Oltenita. Rafuiala s-a soldat cu uciderea unui tanar

Cinci persoane, condamnate pentru incaierare, la pedepse de 6 si 7 ani de inchisoare, au ajuns in Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor, dupa ce la sfarsitul anului 2011, in timpul unui scandal, au ucis un tanar.

Nati Meir a primit 7 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a inselat 35 de persoane

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat joi definitiv pe fostul deputat Nati Meir la sapte ani de inchisoare cu excutare, in dosarul in care este acuzat de inselarea a 35 de persoane, carora le-a promis locuri de munca in Israel.

Patru ani de inchisoare pentru prefectul Iasiului intr-un dosar care il trimite in puscarie si pe finul lui Crin Antonescu

Prefectul-suspendat al Iasiului, Radu Prisacaru, a fost condamnat joi seara la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita. Un avocat, fostul sef al ADS si un om de afaceri din Iasi, finul lui Crin Antonescu, merg si ei in inchisoare.

Fostul deputat Nati Meir, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare pentru inselarea unor persoane

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, joi, pe fostul deputat Nati Meir la sapte ani de inchisoare cu excutare, in dosarul in care este acuzat de inselarea a 35 de persoane, carora le-a promis ca le trimite la munca in Israel.

Sfaturi de la expertii in securitate pentru cei care participa la Campionatul Mondial 2014

Costurile de roaming pentru telefoanele mobile sunt, in general, foarte mari si multi dintre turistii care calatoresc in Brazilia pentru a urmari Campionatul Mondial de fotbal vor alege sa utilizeze punctele cu acces Wi-Fi gratuit, fara sa ia in considerare problemele de siguranta. Aceasta este o abordare riscanta, deoarece toate datele trimise sau primite prin aceste retele Wi-Fi deschise pot fi interceptate. Parolele, codurile PIN si alte informatii sensibile ar putea, de asemenea, sa ajunga in posesia infractorilor cibernetici atunci [].

Ce schimbari aduce noua ordonanta pentru cei care fac cumparaturi online si ce noi drepturi au acestia

Din 13 iunie a intrat in vigoare noua Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, care printre altele include si detalii importante pentru magazinele online si pentru drepturile clientilor. Care sunt schimbarile pentru cei care cumpara pe internet, ce drepturi au cand e vorba de returnare si in ce conditii va puteti adresa ANPC-ului puteti citi intr-o ampla analiza publicata pe blogul nwradu. ro.

Aproape 15 de inchisoare pentru o asistenta maternala. Femeia, acuzata ca a torturat doi copii

Fosta asistenta maternala din Ilfov care a torturat, timp de doi ani, doi copii a fost condamnata definitiv la 14 ani si 10 luni de inchisoare cu executare. in prima instanta, Fanica Gradinaru a fost.

Nigel Farage risca o amenda si un an de inchisoare pentru nedeclararea unor donatii de peste 256.000 euro

Nigel Farage, liderul formatiunii eurofobe Ukip, risca o amenda sau inchisoarea pentru nedeclarea unor donatii in valoare de 205. 000 lire sterline peste 256. 300 de euro) in ultimii zece ani, inclusiv utilizarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )