Libnet.ro
UNICEF

23:00

Patru ani de inchisoare pentru prefectul Iasiului intr-un dosar care il trimite in puscarie si pe finul lui Crin Antonescu

Adevărul Adevărul,
Patru ani de inchisoare pentru prefectul Iasiului intr-un dosar care il trimite in puscarie si pe finul lui Crin Antonescu

Prefectul-suspendat al Iasiului, Radu Prisacaru, a fost condamnat joi seara la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita. Un avocat, fostul sef al ADS si un om de afaceri din Iasi, finul lui Crin Antonescu, merg si ei in inchisoare. continuă pe Adevărul

Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Prefectul-suspendat al Iasiului, Radu Prisacaru, a fost condamnat joi seara, 12 iunie, la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita. Un avocat, fostul sef al ADS si un om de afaceri din Iasi, finul lui Crin Antonescu, merg si ei in inchisoare.

Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul prefect al judetului Iasi Radu Prisacaru a fost condamnat definitiv, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, acesta fiind acuzat in 2006 ca a cerut trei hectare de teren din cele 16 hectare pe care urma sa le primeasca o familie din Iasi, informeaza Mediafax.

UPDATE Prefectul-suspendat al Iasiului s-a predat la Politie. Un avocat, finul lui Crin Antonescu si fostul sef ADS, condamnati si ei cu executare

Prefectul-suspendat al Iasiului, Radu Prisacaru, a fost condamnat joi seara la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care a fost acuzat de luare de mita. Un avocat, fostul sef al ADS si un om de afaceri din Iasi, finul lui Crin Antonescu, merg si ei in inchisoare.

Fostul prefect de Iasi Radu Prisacaru, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul prefect al judetului Iasi Radu Prisacaru a fost condamnat definitiv, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, acesta fiind acuzat in 2006 ca a cerut trei hectare de teren din cele 16 hectare pe care urma sa le primeasca o familie din Iasi.

Marea Britanie. Grupare criminala, condamnata la 89 de ani de inchisoare pentru trafic cu femei din Romania

Membrii unei grupari criminale au fost condamnati la un total de 89 de ani de inchisoare pentru trafic cu fete si femei romance in Marea Britanie, informeaza AGERPRES. Victimele, care au fost fortate sa.

Condamnati la cate 6 si 7 ani inchisoare pentru incaierarea din curtea spitalului Oltenita. Rafuiala s-a soldat cu uciderea unui tanar

Cinci persoane, condamnate pentru incaierare, la pedepse de 6 si 7 ani de inchisoare, au ajuns in Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor, dupa ce la sfarsitul anului 2011, in timpul unui scandal, au ucis un tanar.

18 ani de inchisoare pentru criminalul tinerei Izolda Baczoni, plus despagubiri de zeci de mii de euro

Criminalul tinerei Izolda Baczoni a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, de catre magistratii Tribunalului Bihor. Sabin Cristian Gojda 21 de ani) a ucis-o cu sange rece pe tanara, a strangulat-o dupa care a abandonat cadavrul intr-un canal colector. El sa plateasca despagubiri de 90. 000 de euro.

Fostul deputat Nati Meir, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare pentru inselarea unor persoane

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, joi, pe fostul deputat Nati Meir la sapte ani de inchisoare cu excutare, in dosarul in care este acuzat de inselarea a 35 de persoane, carora le-a promis ca le trimite la munca in Israel.

Aproape 15 de inchisoare pentru o asistenta maternala. Femeia, acuzata ca a torturat doi copii

Fosta asistenta maternala din Ilfov care a torturat, timp de doi ani, doi copii a fost condamnata definitiv la 14 ani si 10 luni de inchisoare cu executare. in prima instanta, Fanica Gradinaru a fost.

Doi vasluieni, condamnati la inchisoare pentru trafic international de droguri

Doi barbati din municipiul Vaslui au fost condamnati la inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri, pentru ca aduceau canabis din Spania, pe care apoi il vindeau tinerilor din oras. Tribunalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )