Libnet.ro
UNICEF

11:16

160.000 de pensii au fost recalculate in mai putin de 2 saptamani, anunta Ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
160.000 de pensii au fost recalculate in mai putin de 2 saptamani, anunta Ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat sambata ca 160. 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate la nivelul intregii tari. continuă pe Antena3

RALUCA TURCAN: 160.000 de pensii au fost recalculate in mai putin de 2 saptamani

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta printr-o postare pe pagina de Facebook ca in aproximativ o saptamana si jumatate au fost evaluate la nivelul intregii tari in jur de 160. 000 de dosare de pensii.

Turcan, despre marea recalculare a pensiilor: mai putin de 100.000 dintre cele 5 milioane au fost deja evaluate

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat la B1 TV ca 98. 900 de dosare de pensii au fost deja evaluate, iar daca se va mentine acest ritm, in termen de doi ani ar putea fi indeplinit angajamentul privind recalcularea pensiilor.

Pacientii cu cancer, mai putin protejati dupa vaccinul anti-COVID-19 (studiu britanic)

Pacientii cu cancer dispun de o protectie mai mica dupa prima doza de vaccin anti-COVID19 PfizerBioNTech decat cei care nu au cancer, potrivit unui studiu realizat de cercetatori britanici, relateaza joi dp si Agerpres.

STUDIU BRITANIC: Pacientii cu cancer, mai putin protejati dupa vaccinul anti-COVID-19

Pacientii cu cancer dispun de o protectie mai mica dupa prima doza de vaccin anti-COVID19 PfizerBioNTech decat cei care nu au cancer, potrivit unui studiu realizat de cercetatori britanici.

Perchezitiile de la Penitenciarul Soroca: 18 detinuti, transferati in alte institutii de detentie. Au fost ridicate mai multe obiecte interzise

Perchezitiile de la Penitenciarul nr. 6 Soroca de joi, 11 martie, s-au incheiat cu transferul a 18 detinuti in alte institutii de detentie. Oamenii legii au depistat si ridicat o serie de obiecte interzise. in timpul actiunilor, mai multi detinuti au manifestat violenta, fiind necesara interventia Detasamentului cu destinatie speciala Pantera al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )