Libnet.ro
UNICEF

01:05

17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

România Liberă România Liberă,
17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste. continuă pe România Liberă

Ampla operatiune de anihilare a unor islamisti, in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste. Jihadistii planuiau sa dea lovitura in Norvegia pentru a-l elibera pe mollahul Krekar.

Politistul Tismanaru se afla sub control judiciar. Trei suspecti de contrabanda cu tigari au fost arestati preventiv

Agentul principal de la postul de Politie Tismana, Victor Tismanaru, implicat in contrabanda cu tigari, se afla, sub control judiciar.

Gagauzia a semnat mai multe acorduri economice cu regiuni din Federatia Rusa

Camera de Comert din Gagauzia a semnat un acord cu Republica Tatarstan din Federatia Rusa pentru exportul de produse agricole. Acordul a fost semnat in cadrul primului Forum investitional desfasurat in UTA Gagauzia.

Un hotel de trei stele din Cluj a fost declarat cel mai bun din Romania

Societatea Univers T a primit premiul I la sectiunea Comert-Turism, intreprinderi Mijlocii, acordat de Camera de Comert si Industrie Cluj. Aceasta distinctie a fost acordata la doar cateva zile dupa ce compania care administreaza hotelul-restaurant Univers T a fost distinsa cu un premiu similar din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe data de 5 noiembrie, la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )