Libnet.ro
UNICEF

11:45

20 de liceeni au murit dupa ce un copac s-a prabusit intr-o cascada populara din Ghana

Adevărul Adevărul,
20 de liceeni au murit dupa ce un copac s-a prabusit intr-o cascada populara din Ghana

Autoritatile locale au anuntat luni dimineata ca pana la 20 de liceeni si-au pierdut viata, iar multe alte au fost ranite, dupa ce un copac urias s-a prabusit in piscina unei cascade populare din apropiere de Kintampo, o localitate din zona centrala a Ghanei. Potrivit primelor informatii, victimele inotau in cascada in tmpul unei furtuni puternice, relateaza BBC News. continuă pe Adevărul

Tragedie in Ghana! Cel putin 20 de tineri au murit dupa ce un copac s-a prabusit intr-o cascada (VIDEO)

Cel putin 20 de persoaneau murit si alte 20 au fostranite dupa ce un copac imens a cazut in piscina unei cascade. Incidentul tragic a avut loc duminica, in apropiere de Kintampo, o.

FOTO. Aproape 20 de liceeni au murit in Ghana dupa ce un copac s-a prabusit peste ei, in timp ce inotau intr-o cascada

Autoritatile din Ghana au anuntat ca pana la 20 de liceeni au murit, iar mai multe au fost raniti, dupa ce un copac urias s-a prabusit in piscina una cascade unde acestia faceau baie si inotau. Potrivit informatiilor transmise de BBC, victimele inotau in timpul unei furtuni puternice.

Presa din Italia: Trei romani au murit dupa ce au cazut cu masina intr-un rau de la periferia orasului Pisa

Trei cetateni romani au murit in noaptea de sambata spre duminica dupa ce au cazut cu masina intr-un rau de la periferia orasului italian Pisa, potrivit unor surse citate de.

Barbatul din Oradea care si-a ucis fosta prietena a murit dupa ce a sarit de la etajul patru, incercand sa scape de politisti

Interlopul Adrian Hladii a murit in drum spre spital, dupa ce sarise de la etajul patru, in incercarea de a scapa de politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )