Libnet.ro
UNICEF

14:00

200 de militari americani vor ajunge in Republica Moldova din Romania, pentru a participa la exercitii comune

Hotnews Hotnews,
 200 de militari americani vor ajunge in Republica Moldova din Romania, pentru a participa la exercitii comune

In jur de 200 de militari americani vor ajunge luni in Republica Moldova din Romania pentru a efectua exercitii militare comune in perioada 3-20 mai, ca dovada a intarii prezentei militare americane in zona, relateaza Mediafax, citand Associated Press. Potrivit Ministerului moldovean al Apararii, militarii vor ajunge luni din Romania in zeci de vehicule blindate pentru a participa la exercitiile comune. continuă pe Hotnews

Circa 200 de militari americani, in Republica Moldova pentru a participa la exercitii comune

Circa 200 de militari americani vor ajunge luni in Republica Moldova din Romania pentru a efectua exercitii militare comune in perioada 3-20 mai, ca dovada a intarii prezentei militare americane in zona, relateaza Associated Press.

200 de militari americani din Romania urmeaza sa efectueze, timp de doua saptamani, exercitii in Republica Moldova

Aproximativ 200 de militari americani urmau sa soseasca luni in Republica Moldova, unde vor efectua exercitii timp de peste doua saptamani, in cadrul unei adevarate demonstratii de forta a Statelor Unite in regiune, relateaza The Associated Press.

infratirea si cooperarea intre administratiile locale din Romania si Republica Moldova - o sansa pentru dezvoltare

In urma cu cateva saptamani, Actiunea 2012, organizatie non-guvernamentala, a organizat la Parlament o manifestare dedicata parteneriatelor dintre localitatile din Romania si din Republica Moldova.

infratirea si cooperarea intre administratiile locale din Romania si Republica Moldova o sansa pentru dezvoltare

In urma cu cateva saptamani, Actiunea 2012, organizatie non-guvernamentala, a organizat la Parlament o manifestare dedicata parteneriatelor dintre localitatile din Romania si din Republica Moldova.

Ziua patimilor la Vama Albita: zeci de masini au blocat intrarea si iesirea la granita cu Republica Moldova

Oamenii asteapta ore intregi pentru a intra in Romania. Cozile formate la iesirea din tara sunt si mai mari, fiind zeci de autoturisme la coada.

16.000 de militari aliati vor intari frontierele estice ale Estoniei, Letoniei, Lituaniei si Poloniei

Chiar daca sarbatorile pascale aduc linistea patriarhala pe plaiurile mioritice, tensiunea din Vestul si Estul Europei persista si - conform comentariilor publicate a doua zi, dupa recentul Consiliul NATO-Rusia, atat in presa de peste Ocean, cat si in aceea de la Moscova -, va mai dura doi ani, nefiind deloc clar daca apoi va fi promovat un alt tip de dialog intre viitorul presedinte al SUA si cel al Rusiei, sau va fi un deznodamant imprevizibil.

Vesti bune pentru romani: De Paste, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor ajunge la 23 de grade (VIDEO)

1 Mai aduce de Paste anul acesta vreme frumoasa. Vor fi maxime de pana la 23 de grade celsius. in nordul tarii si la munte, vor fi posibile ploi scurte, iar pe litoral vor fi in jur de 18 grade ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )