Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM 2014. Belgia - SUA, amicalul care s-a transformat in optimi de finala

Adevărul Adevărul,
CM 2014. Belgia - SUA, amicalul care s-a transformat in optimi de finala

De la ora 23. 00 TVR 1), partida dintre Belgia si SUA pune punct fazei optimilor la CM. Cele doua nationale ar fi trebuit sa se intalneasca intr-un amical, in urma cu doar cateva saptamani, chiar inaintea startului turneului final, dar meciul a fost anulat dintr-un motiv interesant. continuă pe Adevărul

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Belgia-SUA 0-0

Urmariti in direct, LIVE TEXT, ultimele doua optimi de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia,Argentina-Elvetia 1-0) si Belgia-SUA 23:00). LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cupa Mondiala: avancronica Belgia SUA, meciul care incheie optimile

Belgia SUA este partida care va ultima sfert finalista a Cupei Mondiale din Brazilia, insa si una dintre cele mai echilibrate optimi. Meciul care va avea loc la Salvador, marti, de la ora 23. 00, este cea de a patra intalnire oficiala dintre cele doua echipe, iar bilantul de pana acum este de partea belgienilor.

LIVE TEXT Belgia - SUA, ora 23.00, in optimile Cupei Mondiale din Brazilia

Belgia joaca, marti seara, de la ora 23. 00, impotriva SUA, in ultimul meci al optimilor de finala de la Mondialul brazilian. Partida, disputata la Salvador, se anunta una dintre cele mai echilibrate din optimile Cupei Mondiale. Meciul este transmis live text pe romanialibera. ro.

Avancronica Belgia-SUA (LIVE, 23:00)

Arena Fonte Nova din Salvador gazduieste, marti seara, ultima optime de finala in urma careia va fi completat tabloul sferturilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )