Libnet.ro
UNICEF

21:45

JO 2016: Ana Maria Popescu, dupa castigarea medaliei de aur: Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra

Hotnews Hotnews,
 JO 2016: Ana Maria Popescu, dupa castigarea medaliei de aur: Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra

Echipa de spada a adus prima medalie Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fetele cucerind aurul dupa ce au trecut in finala de China, scor 44-38. Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra. Momentan nu zic nimic de Tokyo 2020, nu sunt totusi neam cu Highlander, a precizat Ana Maria Popescu. continuă pe Hotnews

Faza zilei la JO 2016: Cum a incheiat Ana-Maria Popescu in zbor meciul de aur al echipei de spada

Echipa de spada feminim a Romaniei a cucerit joi aurul olimpic la Rio de Janeiro, iar meciul impotriva Chinei a fost inchis de spadasina Ana-Maria Popescu in stil de mare campioana, cu un punct din saritura care a devenit viral pe internet.

Ana Maria Popescu povesteste drumul de la JO de la Londra la aurul de la Rio - Stiam ca mai exista o sansa. Chiar putea Londra sa se faca simtita si la Rio?

Dupa ce a castigat medalia de aur cu echipa de spada a Romaniei, scrimera Ana-Maria Popescu a postat pe pagina personala de facebook un lung text, in care povesteste drumul de la Jocurile Olimpice de la Londra, cand tricolorele au pierdut in sferturi, la aurul de la Rio. Ceea ce s-a intamplat in competitia pe echipe ramane in istorie. Ca am surclasat echipe precum USA, Rusia sau China conteaza mai putin pentru noi. Un singur lucru m-a impresionat. Galeria!.

Mesajul Anei Maria Popescu, dupa victoria de la Rio: Medalia este a copiilor care ne-au ajutat la antrenamente

Sportiva Ana-Maria Popescu a declarat vineri ca medalia de aur castigata de echipa de spada a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro apartine copiilor din loturile de.

JO 2016. Mesaj emotionant al Anei Maria Popescu dupa aurul de la spada: Am plecat la drum cu un sac greu in spate

Ana Maria Popescu a impartasit prietenilor sai de pe Facebook trairile din ultimii ani si prin ce a trecut echipa de spada a Romaniei ca sa ajunga in varful piramidei olimpice.

O sa va spun ceva ce probabil nu ar trebui spus. Povestea emotionanta a Anei-Maria Branza, dupa ce a castigat aurul olimpic alaturi de echipa de spada

Scrimera Ana-Maria Popescu fosta Branza) nu poate dormi dupa ce a castigat cu echipa Romaniei de spada titlul olimpic si povesteste pe Facebook lungul drum spre aceasta performanta.

Mergea si Tecau au vorbit inainte de finala olimpica: de ce spun ei ca depinde castigarea medaliei de aur

Perechea romaneasca porneste ca mare favorita, in conditiile in care adversarii din ultimul act, spaniolii Marc Lopez 21 ATP in clasamentul de dublu) si Rafael Nadal 200 ATP) nici nu joaca la dublu, in mod constant, facand echipa doar cu prilejul Jocurilor Olimpice.

Rio 2016: Povestea din spatele medaliei de aur a Romaniei

Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu au cucerit medaliile olimpice de aur la spada pe echipe dupa ce au dispus in finala de China, detinatoarea titlului, cu scorul de 44-38. Ana-Maria Popescu fosta Branza) a povestit cum s-a ajuns la aceasta performata uriasa, in care nu mai credea nimeni, mai ales dupa ce sportivele noastre fusesera eliminate prematur la individual.

JO 2016: suntem in semifinale la scrima dupa un meci dramatic! Tusa de aur a fetelor in confruntarea cu SUA

Nationala feminina de spada a Romaniei, in componenta Ana Maria Popescu, Simona Pop, Simona Gherman si rezerva Loredana Dinu s-a impus pe muchie de cutit in duelul cu SUA.

Romania are PRIMA MEDALIE DE AUR la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei

Romania a obtinut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei, scor 44-38. Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop si.

LIVE Rio 2016: Romania merge in finala olimpica de spada pe echipe feminin. Avem prima medalie de la Rio 2016! Marea finala, de la ora 0:30

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut calificarea in finala Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio, dupa ce a invins Rusia. Urmeaza finala cu China, campioana olimpica en titre, la ora 0:30. Va fi prima medalie pentru Romania si va fi una de aur pentru tara noastra, indiferent de metalul ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )