Libnet.ro
UNICEF

20:15

LIVE Rio 2016: Romania merge in finala olimpica de spada pe echipe feminin. Avem prima medalie de la Rio 2016! Marea finala, de la ora 0:30

Online Sport Online Sport,
LIVE Rio 2016: Romania merge in finala olimpica de spada pe echipe feminin. Avem prima medalie de la Rio 2016! Marea finala, de la ora 0:30

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut calificarea in finala Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio, dupa ce a invins Rusia. Urmeaza finala cu China, campioana olimpica en titre, la ora 0:30. Va fi prima medalie pentru Romania si va fi una de aur pentru tara noastra, indiferent de metalul ei. continuă pe Online Sport

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu. Avem primul set

Horia Tecau si Florin Mergea joaca la aceasta ora pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

RIO 2016. Romania a obtinut prima VICTORIE la handbal feminin, cu Muntenegru

Echipa de handbal feminin a Romaniei a obtinut prima victorie la Jocurile Olimpice de la Rio.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu

Daca vremea o va permite, Horia Tecau si Florin Mergea vor intra pe teren nu inainte de ora 20:15a Romaniei pentru semifinala contra americanilor Steve Johnson si Jack Sock. Meciul este programat sa se dispute pe terenul numarul 4 din complexul olimpic de tenis.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu (19:00)

Daca vremea o va permite, Horia Tecau si Florin Mergea vor intra pe teren la ora 19:00 a Romaniei pentru semifinala contra americanilor Steve Johnson si Jack Sock.

Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea se califica in finala de dublu. Avem a doua medalie asigurata

Horia Tecau si Florin Mergea au jucatjoi seara pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

RIO 2016. AUR pentru echipa feminina de spada a Romaniei dupa ce a invins China in finala. Romancele au invins si echipele SUA si RUSIEI

Echipa feminina de spada a Romaniei este campioana olimpica. A invins China in finala de la Jocurile Olimpice de la Rio.

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, in finala olimpica la RIO 2016

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calficat in finala olimpica de la RIO 2016 in proba de dublu masculin. Vom reveni cu amanunte.

Proportiile rusinii olimpice pentru Romania! Cate tari au luat medalie la Olimpiada si care sunt natiunile care ne-au luat-o inainte la JO de la Rio 2016

Romania n-a obtinut nicio medalie olimpica la Rio 2016, iar proportiile dezastrului pentrusportul romanesc sunt covarsitoare.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )