Libnet.ro
UNICEF

13:00

JO 2016: Romanul Albert Saritov a cucerit bronzul la lupte libere, categoria 97 kilograme. Este prima medalie a luptelor romanesti dupa o pauza de 24 de ani

B1 B1,
JO 2016: Romanul Albert Saritov a cucerit bronzul la lupte libere, categoria 97 kilograme. Este prima medalie a luptelor romanesti dupa o pauza de 24 de ani

Medalie de bronz pentru sportivul roman de origine rusa Albert Saritov la lupte libere, categoria 97 kilograme! Acesta s-a impus in fata georgianului Elizbar Odikadze cu scorul de 10-0 la puncte tehnice. continuă pe B1

JO 2016. Albert Saritov a adus ultima medalie pentru Romania

Sportivul roman de origine rusa Albert Saritov a cucerit medalia de bronz la lupte libere, la categoria 97 kg duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce l-a invins in meciul decisiv pe georgianul Elizbar Odikadze.

RIO 2016: Albert Saritov, bronz pentru Romania la lupte libere in ultima zi a Jocurilor Olimpice

Sportivul Albert Saritov a obtinut, duminica, medalia de bronz in concursul de lupte libere rezervat categoriei 97 kilograme de la Jocurile Olimpice gazduite de Rio.

Ultimul cartus! Romania a mai castigat o medalie de bronz prin cecenul Albert Saritov, la lupte libere

Cecenul Albert Saritov a devenit primul strain din istoria Romaniei care a castigat o medalie la Jocurile Olimpice.

JO 2016, lupte: Albert Saritov a castigat medalia de bronz la categoria 97 kg - A cincea medalie pentru delegatia Romaniei la Rio

Sportivul Albert Saritov 31 ani), care a reprezentat Rusia dar a fost naturalizat anul acesta, a castigat medalia de bronz la categoria 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a trecut de georgianul Elizbar Odikadze, scor 10-0.

JO 2016, lupte: Albert Saritov va lupta pentru medalia de bronz

Sportivul rus Albert Saritov, care are si cetatenie romana, va lupta pentru medalia de bronz dupa ce a trecut de recalificarile categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite News. ro.

JO 2016, lupte: Albert Saritov, invins in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Sportivul rus Albert Saritov, care are si cetatenie romana, a ratat calificarea in semifinalele categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Albert Saritov s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Albert Saritov, sportiv de origine rusa ce concureaza acum pentru Romania, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizeaza News. ro.

JO 2016: Ivan Guidea, eliminat in sferturile categoriei 57 de kilograme la lupte libere

Luptatorul Ivan Guidea a fost eliminat, vineri, in sferturile de finala ale categoriei 57 de kilograme la lupte libere, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ivan Guidea a fost invins de Dubov in sferturi la lupte libere, la 57 de kilograme

Luptatorul Ivan Guidea a fost invins, vineri, de bulgarul Vladimir Dubov in sferturile de finala ale categoriei 57 de kilograme la lupte libere, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Saritov a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 97 kg, la Rio. Sportivul de 31 de ani va lupta in recalificari

Sportivul Albert Saritov a ratat calificarea in semifinalele categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )