Libnet.ro
UNICEF

08:45

JO 2016, lupte: Albert Saritov, invins in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Hotnews Hotnews,
 JO 2016, lupte: Albert Saritov, invins in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Sportivul rus Albert Saritov, care are si cetatenie romana, a ratat calificarea in semifinalele categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. continuă pe Hotnews

JO 2016, lupte: Albert Saritov s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Albert Saritov, sportiv de origine rusa ce concureaza acum pentru Romania, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizeaza News. ro.

JO 2016, lupte: Albert Saritov a castigat medalia de bronz la categoria 97 kg - A cincea medalie pentru delegatia Romaniei la Rio

Sportivul Albert Saritov 31 ani), care a reprezentat Rusia dar a fost naturalizat anul acesta, a castigat medalia de bronz la categoria 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a trecut de georgianul Elizbar Odikadze, scor 10-0.

JO 2016, lupte: Albert Saritov va lupta pentru medalia de bronz

Sportivul rus Albert Saritov, care are si cetatenie romana, va lupta pentru medalia de bronz dupa ce a trecut de recalificarile categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite News. ro.

JO 2016: Romanul Albert Saritov a cucerit bronzul la lupte libere, categoria 97 kilograme. Este prima medalie a luptelor romanesti dupa o pauza de 24 de ani

Medalie de bronz pentru sportivul roman de origine rusa Albert Saritov la lupte libere, categoria 97 kilograme! Acesta s-a impus in fata georgianului Elizbar Odikadze cu scorul de 10-0 la puncte tehnice.

Saritov a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 97 kg, la Rio. Sportivul de 31 de ani va lupta in recalificari

Sportivul Albert Saritov a ratat calificarea in semifinalele categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep joaca, vineri, cu Agnieszka Radwanska, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep joaca, vineri, cu poloneza Agnieszka Radwanska, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

JO 2016. Albert Saritov a adus ultima medalie pentru Romania

Sportivul roman de origine rusa Albert Saritov a cucerit medalia de bronz la lupte libere, la categoria 97 kg duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce l-a invins in meciul decisiv pe georgianul Elizbar Odikadze.

RIO 2016: Albert Saritov, bronz pentru Romania la lupte libere in ultima zi a Jocurilor Olimpice

Sportivul Albert Saritov a obtinut, duminica, medalia de bronz in concursul de lupte libere rezervat categoriei 97 kilograme de la Jocurile Olimpice gazduite de Rio.

Ultimul cartus! Romania a mai castigat o medalie de bronz prin cecenul Albert Saritov, la lupte libere

Cecenul Albert Saritov a devenit primul strain din istoria Romaniei care a castigat o medalie la Jocurile Olimpice.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )