Libnet.ro
UNICEF

12:45

217 cazuri de coronavirus in Romania. Patru pacienti la terapie intensiva

Antena3 Antena3,
217 cazuri de coronavirus in Romania. Patru pacienti la terapie intensiva

217 cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

222 de cazuri de coronavirus in Romania. Patru pacienti la terapie intensiva

222 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Fiica lui Vergil Chitac, senatorul PNL depistat cu noul coronavirus: Tatal meu a intrat la terapie intensiva

Irina, fiica senatorului PNL Vergil Chitac, infectat cu noul coronavirus, a anuntat luni ca acesta a fost mutat la sectia de terapie intensiva a spitalului de Boli Infectioase din Constanta. Sunt Irina,.

139 de cazuri de coronavirus in Romania. inca 16 noi infectari, confirmate

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din Romania a ajuns, duminica dupa-amiaza, la 139, ultimele confirmari de diagnostic venind la inca 16 persoane cu varste cuprinse intre 5 si 71 de ani. in acelasi timp, 9 persoane au fost declarate vindecate.

Fiica senatorului Chitac infectat cu coronavirus: A fost transferat la terapie intensiva in spatele acestui caz pe care lumea il comenteaza, suntem o familie foarte afectata fizic si emotional

Irina Chitac, fiica senatorului liberal Vergil Chitac, primul politician din Romania infectat cu COVID-19, a anuntat, luni, pe Facebook ca tatal sau a fost transferat la terapie intensiva. Ea le raspunde celor care au scris lucruri urate despre tatal sau spunand ca acest virus se raspandeste extrem de usor, multe persoane infectate in perioada de incubatie nu au simptome, iar pe masura ce se mareste numarul de cazuri si in Romania, similar cu restul lumii, a cauta tapi ispasitori nu are sens si nu este in niciun fel de ajutor.

Fiica lui Vergil Chitac: Tatal meu a fost mutat la Terapie intensiva, este ajutat sa respire

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, a fost mutat la sectia de terapie intensiva a spitalului de Boli Infectioase din Constanta, unde este ajutat sa respire, a anuntat fiica politicianului, pe o retea de socializare. De asemenea, Irina Chitac a mai scris ca sunt depistati pozitiv si internati in spital mama si fratele sau.

Coronavirus in Romania. 123 de cazuri de coronavirus confirmate. Printre pacienti, un deputat PNL si primarul Devei, infectati de senatorul Chitac Romania a intrat in scenariul 3 pentru COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu coronavirus in Romania a ajuns la 123, sambata, iar printre pacienti sunt sapte noi pacienti - intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Vergil Chitac, un asistent medical de la Spitalul Gerota si un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofiter MAI - au fost confirmati cu coronavirus sambata seara. Anterior, alti trei liberali au fost confirmati cu COVID-19. Romania a intrat in scenariul 3 al epidemiei, ceea ce inseamna un numar de imbolnaviri intre 101 si 2. ----------------------------------------------------------------22:45 Bilantul ajunge la 123 de cazuri. 22:32 VIDEO O inregistrare virala cu un barbat care pare ca fuge de echipele de carantinare este falsa si a fost filmata pentru divertisment - Grupul de comunicare strategica22:25 Tarom suspenda cursele spre si dinspre Amman.

Senatorul Vergil Chitac, mutat la Terapie Intensiva. Mesajul fiicei sale, singura neinfectata cu noul coronavirus

Fiica senatorului Vergil Chitac, Irina, a postat un mesaj public pe Facebook legat de situatia familiei ei internate in acest moment pentru ca este infectata de coronavirus. Ea a dezvaluit ca senatorul a fost transferat la Terapie Intensiva, starea lui agravandu-se.

Romania are 109 cazuri de coronavirus: 5 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de tanara care nu a respectat carantina

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a crescut la 108 sambata seara, dupa ce au mai fost testate pozitiv inca sase persoane, majoritatea din Hunedoara.

Vergil Chitac a fost transferat la Terapie Intensiva

Fiica senatorului PNL spune ca tatal ei a fost mutat la Terapie Intensiva, dupa ce in ultimele trei .

Care este starea de sanatate a lui Virgil Chitac. A fost transferat la terapie intensiva!

In data de 13 martie, intr-o conferinta de presa, actualul Premier interimar, Ludovic Orban, in urma aflarii faptului ca un membru al grupului de Sentatori PNL ar putea fi depistat pozitiv cu COVID-19, a anuntat ca tot aparatul guvernamental va intra in autoizolare, senatorul PNL Vergil Chitac fusese depistat pozitiv. Care este starea de sanatate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )