Libnet.ro
UNICEF

21:45

23 de milioane de euro din fonduri europene pentru rechizite pentru copiii din familii dezavantajate

Antena3 Antena3,
23 de milioane de euro din fonduri europene pentru rechizite pentru copiii din familii dezavantajate

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate AM POAD) din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza in consultare publica ghidul solicitantului Acordarea de. continuă pe Antena3

Rectificarea bugetara arata dezastrul proiectelor din fonduri europene

Proiectele finantate din fonduri europene pierd cei mai multi bani, potrivit rectificarii bugetare. In total 1,8 miliarde de lei vor fi taiati de la proiecte FEN postaderare 2014-2020. De asemenea, Ministerul Fondurilor Europene pierde la rectificare.

INVESTITIE DE 90 MILIOANE EURO Dezvoltatorul imobiliar Hagag demareaza lucrarile la proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anuntat, joi, ca demareaza lucrarile de constructie pentru cel mai amplu proiect rezidential al sau, H Pipera Lake din Bucuresti, o investitie de 90 milioane euro.

ALIN BURCEA, PARALELA 45: Valoarea voucherelor de vacanta, din primul semestru, a fost de 202 milioane euro

Exista sanse de 50% ca voucherele de vacanta sa nu se mai acorde anul viitor, sustine Alin Burcea Valoarea voucherelor de vacanta, acordate in primele sase luni ale anului, s-a ridicat la 202 milioane euro, a declarat Alin Burcea, proprietarul tour-operatorului Paralela 45, potrivit News. ro. Domnia sa a precizat ca au fost turisti care au cumparat sejururi pe litoralul romanesc inca din octombrie anul trecut.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI Orbis a inregistrat venituri de 155,3 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, venituri consolidate de 155,3 milioane euro, in crestere cu 4,8%. EBITDA al grupului s-a ridicat la 51 de milioane EUR cu o crestere de 19,3%, potrivit datelor companiei.

Baia Mare primeste o finantare de peste 2,6 milioane de euro din partea CE

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) va finanta 20 de proiecte urbane cu 82 de milioane de.

Curs valutar BNR miercuri, 7 august. Euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar pentru toate monedele. Care sunt cotatiile de azi, cu cat au scazut si in ce stadiu mai este indicele ROBOR? Din pacate, BNR emite faptul ca moneda europeana este din nou in scadere. Curs valutar BNR pentru: Euro 1 Euro= 4. 7309 de Lei Conform Bancii Nationale .

Opt banci din India, amendate pentru incalcarea normelor privind clasificarea fraudelor

Banca centrala a Indiei a sanctionat opt banci din sectorul public pentru incalcarea normelor privind clasificarea fraudelor, aplicarea de reduceri la plata facturilor si monitorizarea utilizarii finale a fondurilor, potrivit agentiei Xinhua.

Frauda cu fonduri europene la Braila. Cunoscutul om de afaceri Dan Stefan Ciolca a fost trimis in judecata de DNA

Potrivit procurorilor anticoruptie, Dan Stefan Ciolca ar fi falsificat, ajutat de un complice, mai multe documente, cu scopul de a obtine subventii agricole necuvenite. Ei au actionat in numele firmei Serodcom SRL Braila, pe care ulterior au mutat-o la Bucuresti si au redenumit-o Agroberin SRL. Dan Stefan Ciolca este recidivist, fiind condamnat deja intr-un alt dosar, pentru o evaziune de 21 de milioane de euro.

Problema celor 10 kilometri de drum de cosmar ramasi dupa deschiderea noilor loturi din Autostrada Lugoj - Deva va fi rezolvata cu 300 de milioane de euro

Deschiderea celor 43 de kilometri din Autostrada Deva Lugoj nu va rezolva definitiv problemele de trafic pe cel mai aglomerat drum national din vestul tarii.

SANCTIUNI DE 54 MILIOANE EURO Asiguratori, amendati pentru cartel in Portugalia

Autoritatea de concurenta din Portugalia, AdC, a amendat recent patru companii de asigurari cu un total de 54 de milioane de euro 59,6 milioane de dolari) pentru practici de cartel, in urma unei investigatii de lunga durata, anunta Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )