Libnet.ro
UNICEF

11:15

24 IT. Am condus din Spania un camion aflat in Suedia

Antena3 Antena3,
24 IT. Am condus din Spania un camion aflat in Suedia

Despre 5G se tot vorbeste. Aplicatiile ei insa pot lasa fara vorbe. Asa am fost noi cand am condus din Spania, un camion aflat in Suedia. Experienta a fost wow, iar demonstratia este doar varful iceberg-ului. continuă pe Antena3

Ianis Hagi, criticat de presa din Spania, dupa prestatia din meciul cu Suedia

Imediat dupa ce Romania a redus din hadicap prin golul marcat de Claudiu Keseru pentru 1-2, iar jocul echipei parea ca in sfarsit merge mai bine, selectionerul Cosmin Contra a scos un atacant, pe George Puscas, pentru a-l inlocui cu un mijlocas, Ianis Hagi.

Atac informatic asupra retelei de intranet a Ministerului Apararii din Spania / Este suspectat un stat strain

Un atac informativ a afectat reteaua de intranet a Ministerului Apararii din Spania. Scopul ar fi fost de a sustrage secrete militare privind inalta tehnologie, iar in spatele atacului cibernetic s-ar afla un stat, scrie publicatia El Pais, citata de Reuters.

Atac CIBERNETIC de proportii! Hackerii au accesat informatii privind TEHNOLOGIA MILITARA SECRETA

Hackerii au atacat reteaua de intranet a Ministerului Apararii din Spania. Atacul informatic ar fi venit din partea unui stat, scrie El Pais, fara a nominaliza o tara. Iar scopul a fost de a avea acces.

Digi 24: Descoperirea din Nil care demonstreaza, dupa 2469 de ani, ca Herodot avea dreptate. Ce au gasit arheologii

In secolul al V-lea inainte de Hristos, istoricul grec Herodot a vizitat Egiptul si a fost impresionat de navele neobisnuite de pe raul Nil. De altfel, a dedicat 23 de randuri din Historia, prima mare istorie narativa a lumii antice, descrierii in detaliu a arhitecturii acestor baris, cum au ajuns sa fie cunoscute.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )