Libnet.ro
UNICEF

14:16

27 de localitati din judetul Constanta, fara energie electrica

România Liberă România Liberă,
27 de localitati din judetul Constanta, fara energie electrica

27 de localitati din judetul Constanta erau, duminica la ora 08. 00, nealimentate total sau partial cu energie electrica, potrivit unei situatii transmise de E-Distributie Dobrogea. continuă pe România Liberă

Un numar de 38 de localitati din judetele Constanta, Tulcea si Calarasi nu aveau electricitate la ora 16.00

ACTUALIZARE 17:37 Un numar de 38 de localitati din judetele Constanta, Tulcea si Calarasi nu aveau curent electric astazi, la ora 16:00, informeaza un comunicat al E-Distributie Dobrogea, publicat pe site-ul companiei.

Electrica: La ora 10.00 mai erau 44 de localitati fara energie electrica

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord SEE Muntenia Nord), controlata de compania Electrica, a anuntat sambata ca, la ora 10, mai erau 44 localitati fara energie electrica in judetele Buzau, Braila si Galati, transmite News. ro.

VIDEO. Ministerul de Interne: 128 de localitati au intrerupta alimentarea cu energie electrica. Ce drumuri nationale continua sa fie inchise

128 de localitati din Romania au intrerupta alimentarea cu energie electrica, sambata dupa-amiaza, fiind afectati aproximativ 49. 000 de consumatori.

75 localitati din Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita nu aveau energie electrica la ora 8.00

75 de localitati din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita nu erau alimentate cu energie electrica in aceasta dimineata, la ora 8. 00, informeaza compania E-Distributie Dobrogea, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

Un numar de 36 de localitati din judetele Braila si Galati nu aveau electricitate la ora 12.00

ACTUALIZARE 15:15 Un numar de 36 localitati din judetele Braila si Galati erau inca fara energie electrica astazi, la ora 12. 00, informeaza un comunicat al Societatii de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord.

Braila: 12.000 de locuinte nu au energie electrica / Drumurile inca erau inchise sambata dimineata / Doi copii, dusi la spital cu senilatele / Operatiuni de salvare pentru persoane blocate in mijloace de transport

Peste 12. 000 de locuinte din 31 de localitati din judetul Braila sunt in continuare fara curent, iar echipe ale Electrica sunt in teren pentru remedierea situatiilor, potrivit informatiilor furnizate Agerpres de purtatorul de cuvant al ISU, Stefan Stoian.

Electrica: 44 de localitati din judetele Buzau, Braila si Galati nu aveau energie electrica la ora 10

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord SEE Muntenia Nord), controlata de compania Electrica, a anuntat sambata ca, la ora 10, mai erau 44 localitati fara energie electrica in judetele Buzau, Braila si Galati.

Noi atentionari cod galben de viscol: au fost avertizate judete din sudul si centrul tarii

ACTUALIZARE 11:35 Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti: Nicio cursa aunlata duminica Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna. Nicio cursa nu este anulata si nu exista intarzieri pe Aeroportul Henri Coanda cauzate de conditiile meteo din tara noastra. Pot aparea eventuale mici intarzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, anunta compania printr-un comunicat trimis Redactiei. * ACTUALIZARE 11:25 CFR Calatori: 48 de trenuri au fost anulate duminica dimineata * ACTUALIZARE 11:20 de localitati din judetul Constanta nu aveau energie electrica duminica, la ora 10:00 * ACTALIZARE 11:15 Cele aproape 130 de persoane blocate pe A2, scoase de pe autostrada dupa o zi si jumatate * ACTUALIZARE 10:40 Autostrazile A2, A4 si 17 drumuri nationale din 5 judete, inchise.

44 de localitati din judetele Braila, Galati si Buzau, nealimentate cu energie la ora 10.00

44 de localitati din judetele Braila, Galati si Buzau erau inca nealimentate cu energie electrica astazi, la ora 10. 00, potrivit unui comunicat al Societatii de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord.

Efectele viscolului la Galati: 20 de segmente de drumuri nationale si judetene sunt inchise, iar 1.000 de gospodarii nu au energie electrica

In cursul zilei de ieri si pe timpul noptii, s-a intervenit pentru salvarea a 52 de persoane din 15 autovehicule blocate in trafic la Cavadinesti, Cosmesti, Viile, Matca, Tg. Bujor, Pechea, Piscu), iar in cazul a patru persoane care necesitau asistenta medicala a fost nevoie de interventia cu senilata si transportul la spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )