Libnet.ro
UNICEF

01:05

2NE1 ne prezinta coregrafia piesei Do You Love Me!

Devorator Monden Devorator Monden,
2NE1 ne prezinta coregrafia piesei Do You Love Me!

CL, Bom, Dara si Minzy ne tin in suspans! Pana la lansarea oficiala a videoclipului piesei, fetele ne arata coregrafia acesteia, filmarea avand loc intr-o sala de repetitii. Do You Love Me este cel mai nou single 2NE1 si a fost lansat oficial pe 7 august, urmand ca pe 8 august sa avem parte si . continuă pe Devorator Monden

2NE1 ne prezinta primul teaser al videoclipului piesei Do You Love Me!

Do You Love Me este cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al formatiei care va fi lansat spre sfarsitul acestui an sub aripa casei de discuri YG Entertainment. Piesa, produsa de TEDDY, va fi lansata pe 7 august si va fi disponibila pentru cumparare online incepand cu 9 august. Pana la aparitia .

Fetele de la 2NE1 continua sa se distreze in al doilea teaser pentru piesa Do You Love Me!

CL, Bom, Dara si Minzy ne ofera in continuare imagini cu ele inainte de lansarea noului videoclip. Fetele au optat de aceasta data pentru un videoclip simplu, realizat in camera lor. Do You Love Me va fi lansata pe sapte august si va face parte de pe viitorul album al fetelor al carui titlu nu .

Gavin DeGraw ne prezinta videoclipul piesei Best I Ever Had!

Piesa a fost de artist insusi in colaborare cu Martin Johnson si este primul single extras de pe viitorul album al cantaretului, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Best I Ever Had reprezinta si o maturizare din punct de vedere muzical a lui Gavin DeGraw, avand un sound apropiat de stilul folk-rock, care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )