Libnet.ro
UNICEF

01:06

30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Grupul de comunicare strategica a anuntat, sambata, ca sapte romani au murit ca urmare a infectiei cu noul coronavirus: sase in Italia si unul in Franta. continuă pe Antena3

Trei cetateni romani au murit in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. MAE: Cati romani au fost confirmati pozitiv in strainatate

Trei cetateni romani au decedat in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua surori, in etate, si un barbat, potrivit Digi 24.

MAE: 30 de cetateni romani din strainatate au fost diagnosticati cu noul coronavirus. 7 au murit de la izbucnirea epidemiei

Ministerul de Externe transmite ca un numar de 30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus. 7 romani din Diaspora au murit din cauza COVID-19. in.

30 de romani din strainatate, infectati cu noul coronavirus. 7 decese de la inceputul pandemiei

Ministerul Afacerilor Externe a precizat sambata dimineata ca in prezent30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19. De asemenea, potrivit autoritatilor,de la inceputul epidemiei de COVID-19 si pana la acest moment, 7 cetateni romani au decedat ca urmare a infectiei cu COVID-19: 6 in Italia si 1 in Franta.

3 cetateni romani au decedat ca urmare a infectiei cu COVID-19 in Italia!

Pana in prezent, 29 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu coro.

Coronavirus: Ministerul de Externe anunta repatrierea a 189 de cetateni romani din Malta, Egipt si Spania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca miercuri a fost facilitata repatrierea a 100 de cetateni romani 74 din Malta si 26 din Egipt) care au revenit, iar joi dimineata alti 89 de cetateni romani au revenit din Spania, in contextul pandemiei de coronavirus.

6 romani din Italia si unul din Franta au murit de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus

6 romani din Italia si unul din Franta au murit de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus, anunta MAE. Pana in prezent, 30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus.

3 romani din Italia au murit din cauza infectiei cu coronavirus. 29 de romani din strainatate, confirmati cu COVID 19

3 romani din Italia au murit in urma infectiei cu noul coronavirus, iar 29 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19, cei mai multi in Italia. Practic, inca doi romani din Italia au murit in urma infectiei cu coronavirus, dupa ce primul deces se inregistrase in weekend, la o romanca in varsta de 80 de ani, tot din Italia.

30 de romani infectati cu coronavirus au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta ca, pana in prezent, 30 de cetateni romani din strainat.

MAE repatriaza aproape 200 de romani blocati in strainatate de coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, impreuna cu Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, s-a reusit repatrierea a 189 de cetateni romani blocati de coronavirus in Malta, Egipt sau Spania.

Trei romani din strainatate au murit de Coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 29 de romani din afara granitelor au fost testati pozitiv cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )