Libnet.ro
UNICEF

12:15

40.000 de doze de vaccin impotriva HPV distribuite de Ministerul Sanatatii catre directiile de sanatate publica din tara

Hotnews Hotnews,
 40.000 de doze de vaccin impotriva HPV distribuite de Ministerul Sanatatii catre directiile de sanatate publica din tara

Ministerul Sanatatii anunta ca a distribuit 40. 000 de doze de vaccin impotriva HPV catre directiile de sanatate publica din tara. Vaccinul va fi folosit pentru imunizarea fetelor cu varsta intre 11 si 14 ani. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii a distribuit 40.000 de doze de vaccin impotriva HPV catre DSV-uri. Ce persoane pot primi serul

Ministerul Sanatatii anunta ca a distribuit 40. 000 de doze de vaccin impotriva HPV catre directiile de sanatate publica din tara. Vaccinul va fi folosit pentru imunizarea fetelor cu varsta intre 11 si 14 ani.

Ministerul Sanatatii a distribuit 40.000 de doze de vaccin impotriva HPV catre directiile de sanatate publica. Vaccinul va fi administrat fetelor cu varsta intre 11 si 14 ani

Ministerul Sanatatii anunta ca a distribuit 40. 000 de doze de vaccin impotriva HPV catre directiile de sanatate publica din tara. Vaccinul va fi folosit pentru imunizarea fetelor cu varsta intre 11 si.

Al treilea contract a fost incheiat intre Comisia Europeana si Pfizer-BioNTech, pentru livrarea altor 1,8 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19

Cel de-al treilea contract intre Comisia Europeana si companiilefarmaceutice Pfizer-BioNTech a fost semnat. Astfel, Uniunea Europeana isi rezerva1,8 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19, in.

Romania primeste aproape 75.000 de doze de vaccin impotriva COVID-19 de la JohnsonJohnson, joi

Inca o transa de vaccin impotriva COVID-19 ajunge joi in Romania. Este vorba despre74. 400 doze, de lacompania farmaceutica JohnsonJohnson, potrivitComitetului National de Coordonare a.

Virgil Musta, despre necesitatea administrarii unei a treia doze de vaccin impotriva COVID-19 si al patrulea val pandemic (VIDEO)

Medicul Virgil Musta a vorbit marti dimineata, intr-o interventie in timpulstirilorde pe B1 TV, prezentate de Luiza Cergan, despre posibilitatea administrarii si unei a treia doze de vaccin.

O noua transa de vaccin impotriva COVID-19 de la Pfizer-BioNTech ajunge luni in Romania

Inca otransa de vaccin impotriva COVID-19, de la compania Pfizer BioNTech, ajunge luni in Romania. Este vorba despre697. 320 doze, care vor fi livrate pe cale aeriana si vor ajunge pe aeroporturile di.

Un barbat din Dorohoi si-a facut trei doze de vaccin pentru ca vede si aude mai bine

Un barbat din Dorohoi si-a facut intentionat trei doze de vaccin impotriva COVID-19, a treia doza fiind efectuata la o saptamana dupa rapel, dupa ce a explicat ca vede si aude mai bine.

A treia doza de vaccin impotriva Covid-19, o posibilitate reala: anuntul expertilor germani

Cu exceptia solutiei de imunizare de la Johnson Johnson, vaccinurile impotriva Covid-19 vin la pachet cu doua doze. Se pare insa ca imunizarea antiCovid s-ar putea sa necesite, pe.

Cea de-a treia doza de vaccin impotriva COVID-19 nu este necesara pentru toata populatia. Categoriile care ar putea fi imunizate cu supra-rapelul (VIDEO)

Valeriu Gheorghita a explicat marti, in timpul conferintei de presa, ca vaccinarea impotriva COVID-19 cu a treia doza nu va fi necesara pentru toata populatia. Vor fi vaccinati cu supra-rapelul doar cei care.

RAPORTAREA ERONATA A DECESELOR ATRAGE SANCTIUNI Ancheta disciplinara pentru responsabilii din Ministerul Sanatatii

Membrii comitetului din cadrul Ministerului Sanatatii care s-au ocupat de situatia deceselor cauzate de Covid-19 vor fi cercetati disciplinar, a afirmat Ioana Mihaila, ministrul Sanatatii, ieri, in plenul Camerei Deputatilor, cu prilejul prezentarii raportului privind diferentele inregistrate intre platforma Coronaform si platforma alerte. ms. ro privind numarul persoanelor decedate de Covid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )