Libnet.ro
UNICEF

00:07

5 job-uri care nu exista, dar pentru care copilul tau trebuie sa se pregateasca (II)

Hotnews Hotnews,
 5 job-uri care nu exista, dar pentru care copilul tau trebuie sa se pregateasca (II)

De la nivelul anului 2014, chiar in prezenta unor indicii palpabile despre dezvoltarea pietei de locuri de munca, o parte din meseriile viitorului pot parea absurde. Aflati din articol cu ce se va ocupa un chirurg specializat in augmentarea memoriei sau un expert in carantine. Conform unui studiu realizat de Guvernul britanic si Fast Future, o companie care identifica trenduri de dezvoltare au rugat un grup de futurologi sa gaseasca si sa descrie principalele ocupatii in tehnologie ale viitorului. Cititi aici prima parte a articolului. continuă pe Hotnews

5 job-uri in tehnologie care nu exista, dar pentru care copilul tau trebuie sa se pregateasca

Pompier, doctor, politist, avocat, poate chiar pilot de avion sunt cateva dintre meseriile care provoaca entuziasmul copiilor in materie de meserii. Cel mai probabil insa, elevii de scoala primara de astazi vor ajunge sa ocupe posturi despre care nu stim nimic, pentru ca nici macar nu exista. Piata locurilor de munca este acum unul dintre subiectele preferate ale futurologilor. Schimbarea de ritm cauzata de tehnologie seamana din multe puncte de vedere cu Revolutia Industriala de la mijlocul secolului al XVIII-lea. La fel ca atunci, o parte dintre ocupatiile cu care suntem obisnuiti astazi vor disparea cu totul. Altele, vor primi un update de atributii si cerinte pentru a putea ramane utile. Vezi in articol 5 job-uri care vor face parte din actualitate pana in 2030.

Vicepresedintele CJ Constanta sustine ca nu exista fonduri pentru angajarea salvamarilor in acest sezon estival

Nu exista fonduri pentru angajarea salvamarilor in acest sezon estival, a declarat, luni, vicepresedintele CJ Constanta, CristinelDragomir. Am cerut si am facut demersuri pentru activitatea de salvamar din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )