Libnet.ro
UNICEF

01:05

717 masini Audi A4 din Romania, rechemate in service pentru ca airbag-urile ar putea sa nu se deschida

Hotnews Hotnews,
 717 masini Audi A4 din Romania, rechemate in service pentru ca airbag-urile ar putea sa nu se deschida

Audi a initiat o campanie de rechemare in service pentru modelul A4 deoarece airbag-urile frontale ar putea sa nu se declanseze, in cazul unui accident. In Romania sunt vizate 717 masini A4 Sedan, A4 Avant si A4 allroad, produse in perioada noiembrie 2011-octombrie 2014. continuă pe Hotnews

Inmatricularile de masini noi din Romania au crescut cu 31% in octombrie. Producatorii locali au rezultate excelente

Inmatricularile de automobile noi din Romania au crescut cu 31,28% in luna octombrie, la un total de 7. 344 unitati, fata de 5. 594 masini in aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Dacia ramane liderul pietei si posteaza o crestere serioasa +34,65%), iar Ford a afisat rezultate excelente, avand cea mai mare crestere din piata +122,2%).

Turcii de la Oyak vor sa cumpere active ale Holcim si Lafarge din Romania

Fondul turc de pensii Oyak Group dispune de doua miliarde de dolari pentru achizitii si este interesat sa cheltuiasca o parte din aceasta suma pentru active ale Holcim si Lafarge din Romania, Serbia si Ungaria, a declarat seful diviziei de ciment a grupului, Celal Caglar, potrivit Bloomberg.

Oyak Group este interesat de activele Lafarge si Holcim din Romania, Serbia si Ungaria

Grupul Oyak din Turcia are la dispozitie 2 miliarde de dolari pentru achizitii si ar putea sa ii foloseasca pentru achizitionarea de active ale producatorilor de ciment Holcim si Lafarge din Romania, Serbia si Ungaria, a anuntat seful diviziei de ciment a grupului, Celal Caglar, transmite Bloomberg.

Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania: Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis

Cum vede France-Presse lupta pentru prezidentiale din Romania: Victor Ponta, un prim ministru favorit, dar cu o morala considerata elastica, si Klaus Iohannis, complet atipic pe scena politica romaneasca. Associated Press, citata de agentia Mediafax, ii descrie pe cei doi adversari drept bataiosul Victor Ponta si civilizatul Klaus Iohannis.

Asociatia Comunitatea Armana din Romania trage un semnal public de alarma

Asociatia Comunitatea Armana din Romania Fara Armaneasca ditu Romania), prin Biroul Executiv intrunit in sedinta la data de 10. 2014, a facut demersuri pentru promovarea intereselor comunitare legitime ale armanilor din Romania. La data de 17. 2014, Asociatia a adresat o scrisoare candidatilor la presedintia Romaniei, solicitand sa fie exprimat un punct de vedere cu privire la dreptul armanilor la identitate, educatie si cultura in limba materna armana aromana) in Romania.

Federatia Editorilor din Romania: Industria cartii a ajuns in Romania la cel mai jos nivel de dupa 1990

In ultimii cinci ani, au disparut doua treimi din edituri si numarul angajatilor din industria cartii s-a redus cu aproape 50%, in Romania. Aceasta este una dintre concluziile Conferintei nationale a editorilor si difuzorilor de carte din Romania, care s-a desfasurat in perioada 7-8 noiembrie la Sinaia, anunta intr-un comunicat remis HotNews. ro de Federatia Editorilor din Romania. Potrivit editorilor, industria cartii a ajuns in Romania la cel mai jos nivel de dupa 1990 si la noi se cumpara o carte pe an pentru fiecare locuitor, in timp ce in tarile vestice media este de 7 ori mai mare.

Enel ar putea renunta la vanzarea subsidiarelor din Romania si Slovacia

Grupul italian de utilitati Enel si-ar putea pastra subsidiarele din Romania si Slovacia daca va reusi sa obtina suficiente fonduri din alte tranzactii pentru a-si reduce datoria, chiar daca a primit cateva oferte initiale pentru aceste active, a afirmat seful operatiunilor Enel din Europa de Est, intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

O familie de stomatologi deschide primul hotel Mercure din Romania

Familia Dogariu, care detine compania Dentotal Protect, deschide primul hotel Mercure din Romania, in urma unei investitii de 9 milioane de euro. Unitatea de 4 stele este operata de grupul hotelier Accor, din care fac parte Novotel, Ibis si Pullman.

GALERIE FOTO. Dezbaterea electorala Iohannis-Ponta de la Realitatea TV, preluata de TOATE posturile tv de stiri din Romania

Dezbaterea electorala de marti seara de la Realitatea Tv dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost preluata de toate televiziunile de stiri din Romania: B1 Tv, Antena 3, RTV si Digi 24 stire in curs de actualizare .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )