Libnet.ro
UNICEF

15:15

8 lucruri mai putin cunoscute despre prostitutie

Adevărul Adevărul,
8 lucruri mai putin cunoscute despre prostitutie

Prostitutia a nascut de-a lungul timpului numeroase controverse. Desi in unele tari cea mai veche meserie din lume este legalizata, acest fenomen ascunde detalii absolut socante. continuă pe Adevărul

Zece lucruri mai putin cunoscute despre Mircea cel Batran: originea mamei lui era incerta, iar numele sau nu avea legatura cu varsta inaintata

Mircea cel Batran a fost primul domnitor al Cetatii de Scaun care si-a pus amprenta pe Targoviste, dar si pe dezvoltarea drumurilor comerciale cu Brasovul si cu Braila. El a domnit intre 23 septembrie 1386 - noiembrie 1394 si intre ianuarie 1397 - 31 ianuarie 1418.

Aproximativ 5.800 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana, in mai putin de 48 de ore

Aproximativ 5. 800 de imigranti au fost salvati in largul coastelor Libiei, iar zece cadavre au fost recuperate in mai putin de 48 de ore, a anuntat paza de coasta italiana, aceasta fiind una dintre cele mai mari.

Danemarca: Trei amenintati cu bombe in mai putin de patru ore

O universitate, un spital si o scoala publica din Danemarca au fost marti, in mai putin de patru ore, tintele unor amenintari cu bombe, potrivit thelocal. dk. Prima amenintare cu bomba a fost trimisa.

CCIFER: Creditul fiscal pentru cercetare si inovare ne poate face mai putin dependenti de grupurile internationale

Prin crearea unui credit fiscal pentru cercetare si inovare in companii, Romania isi poate dezvolta propria linie de cercetare-dezvoltare, ceea ce ne-ar putea face mai putin sensibil in fata schimbarilor strategice din firmele internationale, a.

Sandwork expresiv, terapia cu nisip care ii ajuta pe copii sa fie creativi si mai putin agresivi

Vineri, 8 mai, in incinta Journey Pub More trei psihologi vor oferi un scurt curs de initiere in terapia neconventionala Sandwork expresiv lucrul cu nisip.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )