Libnet.ro
UNICEF

22:15

8.000 de persoane din Germania au fost evacuate din cauza descoperirii unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

România Liberă România Liberă,
8.000 de persoane din Germania au fost evacuate din cauza descoperirii unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Aproape 8. 000 de persoane au fost evacuate din nordul orasului Dusseldorf din Germania, dupa ce o bomba din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita, potrivit AFP. continuă pe România Liberă

Transport auto pe platforma din Germania sau alte tari detalii pe romfour.com

Serviciile de transport auto pe platforma din Germania, locul din care se aduc cele mai multe masini, dar si din alte tari, este efectuat de fiecare data in cele mai bune conditii de compania Romfour. Ori de cate ori un client solicita serviciile acestui lider in transporturi internationale, beneficiaza de garantia ca automobilul respectiv va ajunge la destinatie in perfecta stare.

A fost dezvaluita cauza mortii lui George Michael: raportul medicului legist contrazice toate speculatiile

Dupa mai bine de doua luni, medicii legisti au dezvaluit cauza mortii cantaretului britanic George Michael, spulberand toate speculatiile care s-au facut in aceasta perioada.

Mini-summit despre relansarea proiectului european: Lideri din Germania, Franta, Italia si Spania discuta despre ideea unei Uniuni cu mai multe viteze

Varianta unei Europe cu mai multe viteze este luata in discutie luni la un mini-summit organizat la Versailles, unde participa lideri din Franta, Germania, Italia si Spania, informeaza AFP, potrivit.

FOTO + VIDEO. Masacrul din Kabul a fost oprit. Toti teroristii imbracati in halate de doctori au fost ucisi. Cel putin 30 de persoane din spitalul militar au muri

UPDATE: Atacul terorist asupra spitalului militar din Kabul a fost oprit de fortele armate irakiene. Cei din urma au afirmat ca toti atacatorii au fost ucisi in urma schimburilor de focuri care au durat peste sase ore.

FOTO + VIDEO. Masacrul din Kabul a fost oprit. Toti teroristii imbracati in halate de doctori au fost ucisi. Cel putin 30 de persoane din spitalul militar au murit

UPDATE: Atacul terorist asupra spitalului militar din Kabul a fost oprit de fortele armate irakiene. Cei din urma au afirmat ca toti atacatorii au fost ucisi in urma schimburilor de focuri care au durat peste sase ore.

A fost stabilita cauza decesului cantaretului George Michael. Artistul a murit din cauze naturale

Cantaretul George Michael a murit din cauze naturale, potrivit anchetatorilor. Acestia au stabilit ca superstarul suferea de cardiomiopatie dilatativa si avea ficatul gras, relateaza BBC.

A fost anuntata cauza mortii lui George Michael

George Michael a murit din cauze naturale, informeaza BBC, care citeaza un anchetator. Starul britanic a murit la 53 de ani, pe 25 decembrie, in casa lui din Oxfordshire. O prima examinare a trupului sau a.

Trei persoane din Baia Mare, duse la audieri, dupa ce DIICOT a gasit o cultura de canabis in casa uneia dintre ele

Trei perchezitii domiciliare au avut loc, joi, la locuintele unor persoane banuite de detinere si trafic de droguri de mare risc. Astfel, anchetatorii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea DIICOT Maramures, au ridicat o cultura indoor de canabis recoltata muguri de canabis, peste 80 de grame de canabis, 275 de grame de mercur, o instalatie de iluminat, un cantar electronic si telefoane mobile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )