Libnet.ro
UNICEF

22:30

Trei persoane din Baia Mare, duse la audieri, dupa ce DIICOT a gasit o cultura de canabis in casa uneia dintre ele

România Liberă România Liberă,
Trei persoane din Baia Mare, duse la audieri, dupa ce DIICOT a gasit o cultura de canabis in casa uneia dintre ele

Trei perchezitii domiciliare au avut loc, joi, la locuintele unor persoane banuite de detinere si trafic de droguri de mare risc. Astfel, anchetatorii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea DIICOT Maramures, au ridicat o cultura indoor de canabis recoltata muguri de canabis, peste 80 de grame de canabis, 275 de grame de mercur, o instalatie de iluminat, un cantar electronic si telefoane mobile. continuă pe România Liberă

INEDIT: O femeie din Satu Mare a lasat peste 100.000 de euro Casei de Asigurari de Sanatate

Premiera in sistemul de sanatate din Romania: exista si pacienti multumiti. O femeie din Satu Mare care a murit la inceputul anului a lasat prin testament suma de 103. 000 de euro Casei Judetene de.

O femeie din Satu-Mare a lasat mostenire suma de 100.000 de euro Casei de Asigurari de Sanatate

O femeie din Satu-Mare a lasat, prin testament, suma de peste 100. 000 de euro Casei de Asigurari de Sanatate, in semn de multumire fata de recunostinta pentru tratamentul si sprijinul acordat.

in Baia Mare, romii traiesc inca in conditii insalubre

O delegatie a romilor si angajati ai SPAS s-au intalnit cu subprefectul pentru a-i aduce acestuia la cunostinta problemele lor. Astfel, terenuri in folosinta pentru romii de la Pirita, curatenie pentru cei de pe Horea 46 B si incalzire pentru cei din 46 A, aceeasi strada. Aici incalzirea a fost sistata din cauza restantelor, in timp ce in blocul 46 A este oprita apa. Blocul 46 B urmeaza sa intre in reabilitare.

Cristian Anghel este noul presedinte al PER Maramures

Mircea Ciocan a demisonat din functia de presedinte al filialei Maramures a Partidului Ecologist. El a optat, astfel, pentru functia de manager interimar al Spitalului de Boli Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare. Functia de presedinte al filialei a fost preluata de Cristian Anghel.

VIDEO Accident pe Calea Floreasca, din Capitala. 7 masini implicate, printre care si o ambulanta. Trei persoane, ranite

Un pacient si soferul unei ambulante au fost raniti in aceasta dimineata in centrul Capitalei dupa ce un taxi nu a acordat prioritate serviciului de urgenta. Alte cinci masini au fost implicate in accident. Potrivit primelor cercetari, ambulanta care transporta un pacient a acrosat taxiul care nu i-a acordat prioritate, dupa care a lovit alte cinci autoturisme.

8.000 de persoane din Germania au fost evacuate din cauza descoperirii unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Aproape 8. 000 de persoane au fost evacuate din nordul orasului Dusseldorf din Germania, dupa ce o bomba din al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )