Libnet.ro
UNICEF

07:31

UE, 840 milioane euro pentru difuzarea filmelor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE, 840 milioane euro pentru difuzarea filmelor europene

Comisia Europeana CE) a lansat saptamana trecuta o strategie pentru filmul european in era digitala, cautand de solu and tii la problema difuzarii productiilor din Uniunea Europeana si subliniind necesitatea valorificarii poten and tialului noilor modalita and ti de distribu and tie, pentru a promova diversitatea culturala and si a da un impuls competitivita and tii, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BEI, imprumut de 300 milioane euro pentru dezvoltare rurala

Banca Europeana de Investitii BEI) va imprumuta tara noastra cu 300 milioane euro pentru finantarea unor proiecte prioritare in programul roman de dezvoltare rurala pentru 2007-2013, in special pentru impadurire si protejarea padurilor, precum si pentru investitii de mica anvergura in infrastructura rurala si agricola, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

SIF Oltenia a dat 3,4 milioane euro pentru 14% din Argus

SIF Oltenia a cumparat, vineri, un pachet de 14,04% din Argus Cons and not;tanta UARG), pentru suma de 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Potrivit surselor din piata, vanzator ar fi fondul Business Capital for Romania Opportunity Cooperatief, controlat de grupul austriac Erste si de omul de afaceri Florin Pogonaru.

SIF Oltenia a dat 3,4 milioane euro pentru 14% din Argus

SIF Oltenia a cumparat, vineri, un pachet de 14,04% din Argus Cons and not;tanta UARG), pentru suma de 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Potrivit surselor din piata, vanzator ar fi fondul Business Capital for Romania Opportunity Cooperatief, controlat de grupul austriac Erste si de omul de afaceri Florin Pogonaru.

Profit de 13,3 milioane de euro pentru NEPI

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a raportat, in primul trimestru, un profit net de 13,3 milioane de euro, cu 19% mai mare fata de castigul din perioada similara din anul precedent, de 11,2 milioane euro, potrivit unui raport al companiei.

Moldova cauta 370 de milioane de euro pentru a recicla si prelucra deseurile

Doar 10% din deseurile reciclabile sunt recuperate la ora actuala in Republica Moldova, restul de 90% fiind transportate la gunoisti, poluand astfel mediul, sustine ministrul Mediului, Gheorghe Salaru. Pentru a rezolva partial problema deseurilor tara are nevoie de circa 370 de milioane de euro.

SIF Oltenia a cumparat 14% din actiunile Argus Constanta, pentru 3,4 milioane euro

SIF Oltenia SIF5) a cumparat vineri, pe piata Rasdaq, un pachet reprezentand 14,04% din actiunile producatorului de uleiuri vegetale Argus Constanta UARG), pentru 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Pretul la care s-a realizat tranzactia a fost de 2,99 lei pe actiune, potrivit unui anunt publicat vineri de SIF Oltenia pe platforma BVB. Pretul este cu circa 7,5% peste inchiderea de joi.

Pierderi de 51,5 milioane lei pentru FP, dupa primele patru luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna aprilie un profit de 27,47 milioane lei si a acoperit astfel o parte din pierderile din luna martie, incheind primele patru luni cu un rezultat negativ de 51,5 milioane lei 11,6 milioane euro).

Jucatorii de la Paris Saint-Germain primesc prima de 710.000 de euro pentru castigarea campionatului Frantei

Jucatorii echipei Paris Saint-Germain vor primi cate 710. 000 de euro pentru castigarea titlului de campioana a Frantei, a Cupei Ligii Frantei si pentru accederea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor,.

UPDATE. Sefa Partidului Verde Bihor, ARESTATA dupa ce a luat 6.500 euro pentru locuri in comisiile alegerilor

Presedintele Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, care fusese retinuta de procurorii DNA dupa ce a primit 6. 500 de euro pentru a ceda unei alte formatiuni 192 de locuri de membru in comisiile de supraveghere din sectii de votare la europarlamentare, a fost arestata preventiv.

Romanii prind gustul Africii: platesc peste 1 mil. euro pentru a vedea lei, girafe si gorile

Peste 500 de romani vor plati in acest an in jur de 2. 000 de euro pentru circuite in tari africane ca Ghana, Tanzania, Uganda, Kenya, Togo sau Rwanda, iar principalul punct de atractie este safari-ul, in care turistii pot vedea in mediul lor natural.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )