Libnet.ro
UNICEF

05:30

UPDATE Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: cel putin 19 morti, 53 raniti

Hotnews Hotnews,
UPDATE Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: cel putin 19 morti, 53 raniti

O grava explozie a avut loc la cea mai mare rafinarie din Venezuela in timpul noptii de sambata spre duminica, provocand moartea a cel putin 19 persoane si ranirea a altor 53, potrivit autoritatilor, citate de Reuters. Printre victime se afla si un copil de 10 ani. continuă pe Hotnews

Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: sapte morti, 48 raniti

O grava explozie a avut loc la cea mai mare rafinarie din Venezuela la primele ore ale diminetii de sambata, provocand moartea a 7 persoane si ranirea a altor 48, potrivit autoritatilor, citate de Reuters.

​Financial Digest Oglinda oglinjoara, care a fost cea mai mare hiperinflatie din lume? La ce e buna educatia in vreme de recesiune? Schema Ponzi dupa care se salveaza Grecia se va termina

Rel=nofollow rel=nofollow rel=nofollow

Explozie la o rafinărie din Venezuela

O explozie la rafinăria Amuay din Venezuela s-a soldat cu şapte morţi şi 48 de răniţi, conform primelor informaţii oferite de oficialii guvernamentali, informează Reuters.

Peste 20 de soferi amendati si 17 permise retinute pe A3 pentru depasirea vitezei legale; cea mai mare viteza depistata - 215 km/h

Peste 20 de conducatori auto au fost amendati de politisti si 17 permise au fost retinute vineri, pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, dupa ce soferii au fost depistati conducand cu o viteza mai mare de 100 km/h, viteza maxima admisa pe sectorul cuprins intre linia de centura si Ploiesti. Cea mai mare viteza depistata de politisti a fost de 215 km/h, soferul fiind un bucurestean.

Hewlett-Packard a avut cea mai mare pierdere trimestrială din ultimii 20 de ani

Hewlett-Packard HP) a raportat ieri cea mai mare pierdere trimes-trială din peste două decenii, de 8,86 miliarde de dolari, în urma scăderii cererii de computere personale şi servicii pentru companii, care scoate în evidenţă dificultăţile întâmpinate în încercarea de redresare a operaţiunilor.

Motivarea CCR: Datele comunicate de Guvern, in cea mai mare parte, nu au legatura cu solicitarea formulata de Curte

Curtea Constitutionala arata, in motivarea deciziei de invalidare a referendumului din 29 iulie, ca & ;datele comunicate de Guvern, in cea mai mare parte, nu au legatura cu solicitarea formulata de Curte& ;, potrivit motivarii hotararii CCR, prezentata miercuri de Antena 3. Vezi in articol fragmente din motivare |.

Business Report: Un nou zacamant la Rosia Montana-Bucium; Cat au pierdut Tiriac si Patriciu pe piata avioanelor charter VIP; Cum sunt sprijiniti marii industriasi in UE; Cum a ajuns Apple cea mai valoroasa firma din lume

Brokerii: Privatizarea & ;Oltchim& ; este incerta. Statul nu poate sa dea inapoi de la privatizarea combinatului & ;Oltchim& ;, avand in vedere ca Fondul Monetar International. ||Concurenta mare pe tronsoanele autostrada scoase la licitatie. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a deschis.

De la Fabrica de caramida la cea mai inalta cladire din Romania

Partea de Nord a Bucurestiului a fost dintotdeauna o zona industrializata, in dezvoltare, care insa a avut, din nefericire, perioade de stagnare dupa Revolutie. In anii comunismului aici isi gaseau locul fabrici si intreprinderi care dupa 1989 au fost lasate in paragina. In ultimii zece ani peisajul s-a schimbat, iar locul fabricilor socialiste a fost luat de noile cladiri de birouri in care marile corporatii isi desfasoara activitatea. Un exemplu ar fi pe Bulevardul Barbu Vacarescu, unde, potrivit unui ghid al Bucureştiului din 1934, functiona o Fabrica de caramida. Articol webPR).

Business Report: Un nou zacamant la Rosia Montana-Bucium; Cat au pierdut Tiriac si Patriciu pe piata avioanelor charter VIP;Cine scoate profit din monopolurile din Romania. Cum sunt sprijiniti marii industriasi in UE; Cum a ajuns Apple cea mai valoroasa f

Brokerii: Privatizarea & ;Oltchim& ; este incerta. Statul nu poate sa dea inapoi de la privatizarea combinatului & ;Oltchim& ;, avand in vedere ca Fondul Monetar International. ||Concurenta mare pe tronsoanele autostrada scoase la licitatie. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a deschis.

CNADNR: Circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone interzisă din cauza caniculei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România CNADNR) anunţă că, în urma avertizării de cod portocaliu de căldură pentru mai multe judeţe din ţară pentru perioada 24 - 26 august, emisă astăzi de Administraţia Naţională de Meteorologie, interzice temporar circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în această perioadă, în intervalul orar 11:00 - 20:00, se arată într-un comunicat de presă.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )