Libnet.ro
UNICEF

01:05

Absolventii de medicina, fortati sa profeseze cel putin 10 ani in Romania? Ce spune ministrul Sanatatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Absolventii de medicina, fortati sa profeseze cel putin 10 ani in Romania? Ce spune ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ideea ca absolventii de medicina sa practice in tara cel putin 10 ani dupa licenta nu este rea si va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu: Ideea ca absolventii de medicina sa lucreze in tara 10 ani nu e rea

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca ideea ca absolventii sa practice in tara cel putin zece ani dupa licenta nu e rea, dar ca ea va fi analizata, impreuna cu juristii, pentru a vedea daca este in concordanta cu legislatia europeana.

Cel putin patru curse transatlantice spre SUA, vizate de alarme false

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate, luni, de telefoane anonime de amenintare, insa, toate alertele s-au dovedit false, informeaza Agerpres.

China: Cel putin 38 de morti si sase raniti in urma unui incendiu declansat la un azil de batrani

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs luni seara intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei. Incendiul a izbucnit la.

India. Seceta a provocat moartea a cel putin 289 de persoane in ultimele zece zile

Departamentul indian de meteorologie a emis o alerta cod rosu pentru cateva state, in timp ce seceta a provocat moartea a cel putin 289 de persoane in ultimele zece zile, informeaza DPA.

Mexic: Cel putin 39 de morti in confruntari intre politisti si indivizi inarmati

Cel putin 37 de indivizi inarmati si doi politisti federali au fost ucisi vineri in confruntari in vestul Mexicului, a indicat un purtator de cuvant al guvernului, informeaza AGERPRES. Bilantul.

Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare! Iata de ce!

Johnny Depp risca sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare! Si nu pentru ca ar fi facut vreo infractiune grava, ci dintr-un motiv este cat se poate de ciudat! Iata despre ce este vorba mai exact! .

Ce plan are ministrul Banicioiu pentru medici. Analizam cu juristii...

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat, marti, ca ideea ca absolventii de medicina sa practice in tara cel putin 10 ani dupa licenta nu este rea si va fi analizata, impreuna cu juristii,.

Cel putin 11 copii din Giurgiu au cazut victime sexuale unui invatator: Barbatul fusese denuntat de mai mult timp la politie pentru apucaturile sale, insa reclamatia nu a fost luata in serios

Caz revoltator in judetul Giurgiu. Cel putin 11 copii din localitatea Singureni au cazut victime sexuale unui invatator care lucreaza de peste 20 de ani in sistemul de Educatie. Gabriel Dedu a fost retinut.

Mexic. Cel putin 11 morti intr-o tornada din nordul tarii

O tornada s-a soldat luni cu cel putin 11 morti si un numar nedeterminat de disparuti in nordul Mexicului, la Ciudad Acuna, a anuntat primarul orasului de 136. 000 de locuitori aflat la granita cu Statele.

Atac sinucigas in sudul Afganistanului. Cel putin cinci persoane au fost ucise

Explozia unui camion-capcana a ucis cel putin cinci persoane si a ranit inca alte 65 intr-o provincie din sudul Afganistanului, informeaza AP. Soferul camionului a intrat cu viteza in portile administratiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )