Libnet.ro
UNICEF

08:46

Academia Romana ne invita sa cautam informatiile despre efectele tehnologiei 5G pe Google

Adevărul Adevărul,
Academia Romana ne invita sa cautam informatiile despre efectele tehnologiei 5G pe Google

Intr-o discutie cu cei de la PressOne, Victor Voicu, vicepresedintele Academiei, a afirmat ca nu isi divulga la telefon sursele de la care provin informatiile comunicatului emis ieri de Academie, dar invita la o cautare pe Google, in englezeste. continuă pe Adevărul

Decizie controversata la Academia Romana. Acuzatiile cu privire la efectele negative ale tehnologiei 5G asupra sanatatii au fost sterse de pe site-ul oficial

Academia Romana a atras atentia asupra posibilelor efectenegative ale tehnologiei 5G asupra sanatatii umane, prin intermediul unui comunicat publicat joi. La scurt timp insa, documentul semnat de Biroul Pr.

Comunicatul in care Academia Romana isi exprima ingrijorarea fata de implementarea tehnologiei 5G, inlaturat de pe site-ul institutiei

Comunicatul in care Academia Romana isi exprima ingrijorarea fata de implementarea tehnologiei 5G in Romania, a fost inlaturat de pe site-ul institutiei, decizie care nu a apartinut Biroului de Comunicare, ci conducerii, a explicat un reprezentant.

Academia Romana a sters comunicatul in care promova teoriile conspiratiei despre 5G

Comunicatul de presa publicat joi de Academia Romana in care institutia sustinea ca implementarea tehnologiei 5G in Romania fara o evaluare concreta a riscurilor si vulnerabilitatilor, poate avea grave consecinte asupra sanatatii populatiei, sustinand astfel teoriile conspiratiei vehiculate pe retelele sociale pe aceasta tema, a fost sters astazi de pe site.

Academia Romana si 5G: de ce a validat institutia conspiratiile de pe internet

Academia Romana a venit cu un punct de vedere surprinzator la adresa tehnologiei 5G. Unul care nu face decat sa alimenteze conspiratiile care circula deja pe internet. Discutia despre 5G se.

in contradictie cu Comisia Europeana, Institutul de Sanatate si autoritatea de resort, Academia Romana sustine ca implementarea tehnologiei 5G poate avea grave consecinte asupra sanatatii populatiei

Academia Romana si-a exprimat joi preocuparea fata de consecintele negative pe care le-ar avea utilizarea tehnologiei 5G asupra sanatatii publice si a solicitat ca, inainte de a introduce in functiune sistemul 5G, sa fie efectuata o analiza stiintifica responsabila, care sa vizeze atat evaluarea riscurilor asupra sanatatii oamenilor, cat si stabilirea standardelor de expunere maxima totala. ingrijorarile Academiei Romane vin in contradictie cu pozitiile Comisiei Europene, ale Institutului National de Sanatate Publica ori ale ANCOM, autoritatea care monitorizeaza radiatiile retelelor telecom, care sustin ca retelele 5G functioneaza la niveluri cu mult sub limitele considerate sigure pentru sanatate, astfel ca nu sunt indicii ca ar fi un pericol.

ACADEMIA ROMANA: Implementarea retelei 5 G si posibilele probleme de sanatate publica

Academia Romana isi manifesta preocuparea fata de consecintele pe care utilizarea tehnologiei 5G le-ar putea avea asupra sanatatii publice si considera ca aceasta este o tema de maxim interes in contextul in care Romania analizeaza aprobarea strategiei de implementare a retelei 5G la nivel national.

Academia Romana sustine teoriile conspiratiei legate de tehnologia 5G. E contrazisa chiar de OMS

Academia Romana a publicat, joi, un comunicat prin care isi arata ingrijorarea cu privire la legatura dintre implementarea retelelor 5G in Romania si problemele de sanatate pe care acestea le-ar cauza cetatenilor.

Academia Romana a sters de pe site-ul propriu comunicatul in care sustinea ca tehnologia 5G poate avea grave consecinte asupra sanatatii populatiei

Pozitia oficiala a Academiei Romane privind implementarea tehnologiei 5G si posibilele probleme de sanatate publica, comunicat transmis joi, 27 august, a disparut de pe site-ul institutiei. 404 not found este mesajul afisat acum de cei care incearca sa citeasca pozitia exprimata joi de Biroul Prezidiului Academiei Romane. Totusi, comunicatul s-a pastrat in memoria cache a internetului. ingrijorarile Academiei, care sunt in contradictie cu pozitiile Comisiei Europene, ale Institutului National de Sanatate Publica ori ale ANCOM, autoritatea care monitorizeaza radiatiile retelelor telecom, au fost criticate masiv de opinia publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )