Libnet.ro
UNICEF

19:46

Academia de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea unei cariere de succes

Hotnews Hotnews,
 Academia de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea unei cariere de succes

Esti absolvent de liceu? Felicitari! Urmatorul pas in evolutia ta il constituie Admiterea la facultate! Sigur te gandesti sa alegi o universitate care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa. Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti si un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider! Academia de Studii Economice din Bucuresti, cea mai buna universitate de profil economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, iti ofera oportunitatea de a-ti cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone. continuă pe Hotnews

Academia de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea unei cariere de succes

Esti absolvent de liceu? Felicitari! Urmatorul pas in evolutia ta il constituie Admiterea la facultate! Sigur te gandesti sa alegi o universitate care sa-ti asigure, la absolvire, sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa. Vrei sa ai un viitor sigur, sa-ti gasesti si un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes? Alege un Lider si vei deveni un Lider!.

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )