Libnet.ro
UNICEF

01:05

Academicianul Valeriu Cotea, unul dintre cei mai importanti oenologi romani, a murit la varsta de 89 de ani

B1 B1,
Academicianul Valeriu Cotea, unul dintre cei mai importanti oenologi romani, a murit la varsta de 89 de ani

Academicianul Valeriu Cotea a murit la varsta de 89 de ani, informeaza Digi24. Personalitate marcanta a oenologie romanesti, cu 60 de ani de activitate in domeniu, Cotea a fost presedinte de onoare. continuă pe B1

Academicianul Valeriu Cotea a murit

Academicianul Valeriu Cotea, presedinte de onoare al Sectiei de Stiinte Agricole si Silvice, oenolog cu o impresionanta cariera stiintifica nationala si internationala, dezvoltata de-a lungul a 60 de ani.

Social-democratii ataca Primaria Buzau cu artileria grea. il au candidat pe unul dintre cei mai bogati romani, antreprenorul Constantin Toma

Industriasul Constantin Toma 57 de ani), proprietarul holdingului Grup Romet, va candida pentru fotoliul de primar al orasului Buzau din partea PSD. intreprinzatorul, cu o avere estimata la peste 30 de milioane de euro, intrat in top Forbes in anul 2011, va renunta la afaceri daca va fi ales in functia publica.

Parintele vinului romanesc, internat in stare critica. Academicianul si oenologul Valeriu Cotea a intrat in coma

Academicianul Valeriu Cotea, reputat oenolog iesean, se afla internat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi in stare grava. Profesorul a suferit un stop cardio-respirator dupa ce s-a inecat cu bucati de portocala.

Unul dintre atentatorii de la Bruxelles a lucrat in aeroport timp de cinci ani

Unul dintre cei doi jihadisti care s-au aruncat in aer la aeroportul din Bruxelles pe 22 martie, Najim Laachraoui, a lucrat acolo ca angajat temporar pana la sfarsitul lui 2012, cu cateva luni inainte de a pleca in Siria.

Bogatii care vor sa ajunga primari. Cum au facut avere cei mai instariti candidati inscrisi pentru alegerile locale din 2016

Multi dintre oamenii politici care si-au anuntat candidatura pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 au averi insemnate. Adevarul va propune o analiza a modului in care s-au imbogatit cei mai instariti candidati la primariile din orasele Romaniei.

Cei mai instariti candidati la primarie: Liviu Harbuz a facut avere din medicina veterinara si vrea sa devina primar in orasul natal, la Piatra Neamt

Liviu Harbuz este de departe cel mai instarit dintre cei opt candidati care au anuntat ca se vor lupta ca sa castige fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamt.

Cei mai bogati candidati la Primaria Alba Iulia: case, terenuri si masini. Potor are datorii, Hava conturi grase in banci

Dintre candidatii anuntati pentru Primaria Alba Iulia, cei mai instariti sunt primarul in functie Mircea Hava si deputatul Calin Potor. Fiecare au case, terenuri si masini. Potor are datorii la banci, iar Hava conturi grase.

Teatrul a fost REGE pe scena Colegiului National Radu Greceanu. Cei mai buni, reprezentantii liceului gazda

Colegiul National Radu Greceanu din Slatina a gazduit, luni, cea de-a III-a editie a Festivalului de teatru pentru elevi REGE, inscriindu-se in competitie zeci de trupe si actori. Cei mai buni s-au dovedit, la sectiunea Liceu, actorii de la Radu Greceanu.

Ion Sturza: Elefant nu se vinde. Listarea pe bursa este una dintre optiuni

Elefant. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, nu se vinde, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ion Sturza, principalul actionar al Elefant Online, compania care detine magazinul electronic, dupa ce in presa au aparut.

Unul dintre jihadistii care s-au aruncat in aer la Bruxelles a lucrat cinci ani pe aeroportul din capitala Belgiei

Unul dintre cei doi jihadisti care s-au aruncat in aer pe aeroportul din Bruxelles, la 22 martie, Najim Laachraoui , a lucrat in terminal timp de cinci ani, pana la sfarsitul anului 2012, cu cateva luni inainte sa plece in Siria, a dezvaluit miercuri televiziunea de limba flamanda VTM, citata de Le Parisien.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )