Libnet.ro
UNICEF

09:45

Accident aviatic in Rusia, cel putin 19 morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Accident aviatic in Rusia, cel putin 19 morti

Reprezentantii ministerului rus pentru Situatii de Urgenta au anuntat ca cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un elicopter de tipul Mi-8 a aterizat fortat in peninsula artica Iamal, situata in nord-vestul Siberiei. Alte trei persoane au supravietuit tragediei si au fost transportate la spital pentru tratament, informeaza Russia Today. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in nord-vestul Siberiei. Trei persoane au supravietuit tragediei

Reprezentantii ministerului rus pentru Situatii de Urgenta au anuntat ca cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un elicopter de tipul Mi-8 a aterizat fortat in peninsula artica Iamal, situata in nord-vestul Siberiei. Alte trei persoane au supravietuit tragediei si au fost transportate la spital pentru tratament, informeaza Russia Today.

Atacuri sinucigase la Kirkuk si Dibis; cel putin 16 morti

Atacuri sinucigase au avut loc astazi in nordul Irakului, la Kirkuk si Dibis, cel putin 16 persoane fiind ucise, transmite AFP, care citeaza responsabili locali.

FOTO: Accident aviatic grav in nord-vestul Siberiei. 19 persoane au murit, dupa ce un elicopter s-a prabusit

Cel putin 19 persoane au murit si trei au fost ranite, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce un elicopter s-a prabusit in peninsula arctica Iamal, situata in nord-vestul Siberiei.

VIDEO Tragedie in Camerun. Cel putin 55 de morti si 600 de raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin 55 de persoane au murit si 600 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri supraaglomerat a deraiat in drum spre Douala, un oras din vestul Camerunului. Mai multe vagoane s-au rasturnat in urma accidentului feroviar, transmite AFP.

Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii: Ministerul Economiei se asteapta sa participe cel putin 450 de companii

Ministerul Economiei organizeaza Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii TIMM 2016, la care se asteapta sa participe cel putin 450 de companii. Organizatorii vor derula workshop-uri, conferinte si expozitii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )