Libnet.ro
UNICEF

14:16

Accident grav pe A1, dupa ce o masina a intrat intr-un TIR: patru victime

Antena3 Antena3,
Accident grav pe A1, dupa ce o masina a intrat intr-un TIR: patru victime

Doua persoane au murit si doua au fost ranite, joi dimineata, in urma impactului dintre o masina si un TIR, pe Autostrada A1 Sebes Orastie. Potrivit ISU Alba, accidentul s-a produs pe A1, la km 318,. continuă pe Antena3

Accident GRAV pe Autostrada A1 intre o masina si un TIR! Bilantul victimelor (FOTO)

Un accident rutier grav s-a produs joi, in jurul orei 04:20, pe Autostrada A1, intre Sebes si Orastie. Doua persoane au decedat, dupa un impact intre un autoturism si un autotren, transmite Alba24. in urma.

FOTO Doua persoane decedate pe A1, intre Sebes si Orastie, dupa ce o masina a intrat intr-un autotren

Un accident rutier grav s-a produs joi, in jurul orei 04:20, pe Autostrada A1, intre Sebes si Orastie. Doua persoane au decedat, dupa un impact intre un autoturism si un autotren.

Accident grav in Orsova: Doi morti si doi raniti, din cauza unei depasiri neregulamentare

Doua persoane au murit si doua au fost ranite, joi dimineata, dupa impactul frontal intre doua autospeciale, in municipiul Orsova, judetul Mehedinti. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul.

Tragedie in judetul Bacau. Doua persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Doi soferi au murit si alti doi oameni au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit in aceasta dimineata. Tragedia s-a petrecut chiar la intrarea in localitatea Racaciuni din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )