Libnet.ro
UNICEF

09:31

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sapte persoane au fost ranite in urma impactului

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sapte persoane au fost ranite in urma impactului

Un accident rutier a fost produs pe Autostrada Soarelui si s-a soldat cu un numar de sapte victime. Incidentul a avut loc la kilometrul 58, catre Constanta. in accident au fost implicate doua. continuă pe Antena3

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Numar mare de victime

Un accident rutier a fost produs pe Autostrada Soarelui si s-a soldat cu un numar de sapte victime. Incidentul a avut loc la kilometrul 58, catre Constanta. in accident au fost implicate doua.

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Una dintre ele urmand sa fie preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transportata la spital, potrivit News. ro. Traficul este ingreunat, a informat Centrul Infotrafic.

Traficul se desfasoara cu dificultate, pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier, in urma caruia, doua persoane au fost ranite

Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. in urma incidentului, doua persoane au fost ranite, iar una dintre ele a fost preluata de un elicopter SMURD.

Accident cu 7 raniti pe Autostrada Soarelui, la km 58. Trafic ingreunat dupa coliziunea a doua autoturisme

Traficul se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 58, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta din cauza unui accident in care au fost implicate 2 autoturisme. Paramedicii au.

Accident cu 7 raniti pe Autostrada Soarelui, la km 58. Trafic ingreunat dupa coliziunea a doua autoturisme

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, la km 58, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta din cauza unui accident in care au fost implicate 2 autoturisme. Paramedicii de la ISU Calarasi intervin pentru acordarea ingrijirilor medicale celor 7 victime.

Accident cu 3 raniti pe Autostrada Soarelui, la km 58. Trafic ingreunat dupa coliziunea violenta a doua autoturisme

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui, la km 58, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta din cauza unui accident in care au fost implicate 2 autoturisme. Paramedicii de la ISU Calarasi intervin pentru acordarea ingrijirilor medicale celor 3 victime.

FOTO + VIDEO. Furtuna puternica la Moscova. 11 persoane au murit, iar 168 au fost ranite

11 persoane au murit si 168 au fost ranite, in urma unei furtuni puternice care a lovit, luni seara, capitala Rusiei, potrivit unui bilant provizoriu anuntat de Departamentul pentru Sanatate de la Moscova.

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite grav, intr-un accident rutier produs in judetul Buzau

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost grav ranite intr-un accident rutier produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E85, in judetul Buzau, dupa ce o femeie a pierdut controlul asupra directiei, iar masina pe care o conducea s-a izbit de un parapet, dupa care s-a rasturnat, relateaza News. ro.

Bistrita: Trei morti si doi raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, joi dupa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, in municipiul Bistrita, relateaza News. ro.

Accident grav in Botosani. O femeie a murit

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane a avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, pe raza comunei Mihai Eminescu. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )