Libnet.ro
UNICEF

16:15

Accident grav in Brasov, intre un TIR si trei autoturisme. Patru oameni au fost raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in Brasov, intre un TIR si trei autoturisme. Patru oameni au fost raniti

Traficul rutier este blocat miercuri pe DN13, la kilometrul 9, din cauza unui accident rutier produs pe sensul de mers Brasov - Targu Mures, in care au fost implicate un TIR si trei. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN13, intre un TIR si trei autoturisme. Patru oameni au fost raniti

Traficul rutier este blocat miercuri pe DN13, la kilometrul 9, din cauza unui accident rutier produs pe sensul de mers Brasov - Targu Mures, in care au fost implicate un TIR si trei.

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Ialomita. Trei oameni au murit dupa ce doua autoturisme si un autotren s-au izbit violent in localitatea Sinesti, informeaza B1 TV. Alti doi oameni sunt grav.

inca un accident, in judetul Buzau, in care au fost implicate trei autoturisme

Accident rutier, cu trei autoturisme implicate, s-a produs la ora 10. 30, pe DN 1B, la intersectia cu drumul DJ 203C. Un sofer care vira la stanga, spre Clondiru, a fost lovit din spate de un alt autoturism si prioiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu alta masina.

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite

Trei persoane si-au pierdut viata, marti dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Sinesti Ialomita), informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, in.

Accident grav pe autostrada A1, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit. Ambii soferi ai autovehiculelor au murit

Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara Arad, este blocat, dupa ce un accident grav rutier s-a produs. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua.

Accident GRAV in Brasov: Un motociclist a fost ranit de masina politiei dupa o urmarire ca in filme! (VIDEO)

Duminica dupa amiaza, in jurul orelor 18:00, un echipaj al Politiei statiunii Bran, judetul Brasov, a avut parte de momente tensionate, dupa ce mai multi motociclisti s-au incapatanat sa.

Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia. in urma impactului, un barbat a murit, iar alti patru au fost raniti

Un accident grav a avut loc, luni, in Belgia. Un roman a murit si alti patru au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in parapetele de pe marginea soselei. Potrivit.

ACCIDENT GRAV in Bucuresti: Un tramvai e implicat, sunt DOUA VICTIME

Inca un accident grav in care e implicat un tramvai, in Bucuresti! Daca in dimineata zilei, un tramvai a luat foc, seara, a avut loc in accident rutier in care circulatia e.

Accident grav in Capitala. O femeie a zuburat prin geam dintr-o masina

Accident grav pe Calea Rahovei din Capitala, dupa miezul noptii. Potrivit martorilor, un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar masina in care se afla s-a izbit de un alt autoturism si s-a.

Accident grav in statiunea Mamaia. Un pieton a fost accidentat mortal (FOTO)

Un accident grav a avut loc, duminica dimineata, in statiunea Mamaia, potrivit Constanta News. O persoana si-a pierdut viata si o alta a fost ranita si incarcerata. Echipajele SMURD au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )