Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Covasna: Un tractor cu remorca a fost lovit de tren; 5 persoane au murit, iar alte 3 au fost ranite

Hotnews Hotnews,
Accident grav in Covasna: Un tractor cu remorca a fost lovit de tren; 5 persoane au murit, iar alte 3 au fost ranite

Cinci persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc in afara localitatii Chilieni, judetul Covasna, dupa ce tractorul cu remorca in care acestea se aflau a fost lovit de un tren, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

ACCIDENT GRAV iN COVASNA: Un tractor cu remorca plina cu muncitori a fost lovit de tren. ...

Sase persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc in afara localitatii Chilieni, judetul Covasna, dupa ce tractorul cu remorca in care acestea se aflau a fost lovit de un tren. Una din persoanele ranite a intrat deja in stop cardiac. Nu se stie daca va putea fi resuscitata. Alte doua persoane sunt in coma. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Covasna, Marius Tolvaj, un tractor cu .

Accident in Covasna: Sase morti si trei persoane grav ranite

Sase persoane au murit si trei sunt ranite grav, in urma accidentului produs in localitatea covasneana Chilieni, unde un tractor cu remorca a fost lovit de un tren, la fata locului ajungand si un elicopter.

Tragic accident in Covasna: Sapte morti si doua persoane grav ranite

Sapte persoane au murit si tdoua sunt ranite grav, in urma accidentului produs in localitatea covasneana Chilieni, unde un tractor cu remorca a fost lovit de un tren, la fata locului ajungand si un.

UPDATE. Un tractor cu muncitori a fost lovit de tren. Opt oameni au murit

Update 16:30 - Numarul persoanelor decedate in urma accidentului din localitatea covasneana Chilieni, unde un tractor cu remorca a fost lovit de un tren, a ajuns la opt , dupa ce femeia ranita care intrase in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )