Libnet.ro
UNICEF

16:45

Accident grav pe DN1H: 16 persoane au ajuns la spital, dupa impactul unui microbuz cu o autoutilitara. A fost actionat planul rosu

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN1H: 16 persoane au ajuns la spital, dupa impactul unui microbuz cu o autoutilitara. A fost actionat planul rosu

Un accident de circulatie s-a produs, marti dimineata, in judetul Salaj. in urma impactului dintre un microbuz si o autoutilitara, 13 persoane au fost ranite, din care patru in stare grava. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN1H: 16 persoane au ajuns la spital, dupa impactul unui microbuz cu o autoutilitara. Primele imagini

Un accident de circulatie s-a produs, marti dimineata, in judetul Salaj. in urma impactului dintre un microbuz si o autoutilitara, 13 persoane au fost ranite, din care patru in stare grava.

O tanara din Ploiesti a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiata in cofetaria in care lucreaza

O tanara din Ploiesti a fost transportata la spital dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori, in interiorul cofetariei in care lucreaza, transmite Mediafax.

Plan rosu de interventie la Salaj! 13 persoane au fost ranite intr-un accident rutier dintre un camion si un microbuz (VIDEO)

A fost plan rosu de interventie in judetul Salaj, in urma unui accident pe DN1H. 13 persoane au ajuns la spital dupa ce un camion a lovit microbuzul in care se aflau, arata B1 TV. A fost nevoie.

Salaj: Cod rosu de interventie, declansat dupa ce 16 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Care este starea lor de sanatate

13 persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc pe DN1H, in apropierea localitatii Vorsolt. in accident au fost implicate o utilitara si un microbuz.

Accident grav pe E85: O persoana a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite

O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost grav ranite in urma unui accident care a avut loc pe drumul european 85, intre Buzau si Ramnicu Sarat.

Accident grav pe DN2 in Buzau. Un mort si cinci raniti

O persoana a murit si alte cinci, intre care si un copil, au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN2 E85, in judetul Buzau. masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal.

Accident grav pe Autostrada Soarelui cu cinci masini si un autocar, circulatia ingreunata

Circulatia este ingreunata pe Autostrada Soarelui in zona kilometrului 150, sensul de mers spre Bucuresti, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autocar si cinci autoturisme,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )