Libnet.ro
UNICEF

14:00

Accident grav pe E85: O persoana a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav pe E85: O persoana a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite

O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost grav ranite in urma unui accident care a avut loc pe drumul european 85, intre Buzau si Ramnicu Sarat. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN2 in Buzau. Un mort si cinci raniti

O persoana a murit si alte cinci, intre care si un copil, au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN2 E85, in judetul Buzau. masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal.

Grav accident in Capitala. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, sambata seara, intr-un accident rutier care a avut loc ae Soseara Pantelimon din Capitala.

Accident grav pe DN13. Trei masini au fost strivite intre doua tiruri. Circulatia este oprita

O persoana a murit in urma unui accident rutier in lant petrecut vineri dupa-amiaza pe DN13, la intrarea in localitatea Feldioara dinspre Brasov, cand trei autoturisme au fost prinse si.

Accident grav pe Autostrada Soarelui cu cinci masini si un autocar, circulatia ingreunata

Circulatia este ingreunata pe Autostrada Soarelui in zona kilometrului 150, sensul de mers spre Bucuresti, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autocar si cinci autoturisme,.

Accident grav pe DN13: Un mort si 4 raniti dupa ce doua masini au fost spulberate de doua tiruri (VIDEO)

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc pe DN 13, in apropiere de Feldioara, potrivit B1 TV. Mai exact, doua autoturisme au fost prinse si efectiv zdrobite intre doua tiruri. in urma.

Accident grav pe DN13, Drumul Mortii. Doua autoturisme au fost efectiv turtite intre doua TIR-uri

Accident pe DN13, Drumul Mortii la intrarea in comuna Feldioara dinspre Brasov. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja, in accident sunt implicate doua TIR-uri si un autoturism.

Real Madrid, Valencia si alte cinci cluburi spaniole, obligate de UE sa restituie ajutoare de stat de zeci de milioane de euro

Autoritatile de reglementare ale Uniunii Europene in domeniul concurentei le-au cerut cluburilor Real Madrid, Valencia si altor cinci cluburi spaniole de fotbal rambursarea a milioanelor de euro primite din ajutorul de stat ilegal, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )