Libnet.ro
UNICEF

17:30

Accident GRAV, la Gura Vaii in Mehedinti. Doi oameni au murit si doi au fost raniti

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV, la Gura Vaii in Mehedinti. Doi oameni au murit si doi au fost raniti

Un accident grav s-a produs, miercuri, in jurul orei 11. 30, pe DN6, in judetul Mehedinti. Doua Tir-uri si un autoturism au fost implicate. Doi barbati au murit, o femeie a fost grav ranita si un alt barbat a suferit rani usoare. continuă pe România Liberă

Accident grav in Mehedinti cu doua victime. Soferul unui tir a murit carbonizat

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident de circulatie care a avut loc miercuri pe DN 6, pe raza localitatii Gura Vaii din Mehedinti.

Accident grav in Mehedinti: Doua persoane au murit si doua au fost ranite (VIDEO)

Un accident grav s-a produs pe DN6, in judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Doua Tir-uri si un autoturism au fost implicate. Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. Circulatia rutiera a.

Faimosul medic Cristian Rachitan a venit la nedeia din Gura Vaii, insotit de multe vedete din Romania

Pare greu de crezut, dar in cel mai sarac colt al Severinului, in cartierul marginas Gura Vaii, duminica, cu ocazia nedeii organizate de sarbatoarea Rusaliilor, nume importante din lumea artistica romaneasca au fost prezente aici.

Accident grav la Sibiu, pe DN7. O tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR

Un accident grav, produs marti dimineata pe DN7, in judetul Sibiu, s-a soldat cu decesul unei tinere de 28 de ani. Soferita a intrat cu masina poe care o conducea intr-un TIR condus regulamentar. in urma impactului, cabina TIR-ului a luat foc.

Furtuni si inundatii in tara. Doi oameni au murit si sute de case au fost avariate

ACTUALIZARE 14:50 MAI: Doua persoane au murit din cauza furtunilor puternice Aproximativ 2. 000 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne MAI) au intervenit pentru salvarea populatiei din zonele afectate de fenomenele meteo din ultimele 24 de ore, potrivit unui comunicat al MAI.

Accident GRAV pe DN2, in Buzau. Un batran a murit

Un batran a murit, in urma unui accident care s-a produs pe DN2, pe raza localitatii buzoiene Caldarusanca, dupa ce a intrat de pe un drum judetean fara sa se asigure, lovind un autocar.

Accident GRAV, duminica seara, pe DE581. Un copil a murit

Un copil in varsta de trei ani a murit, duminica seara, in urma unui accident produs pe DE581, in localitatea vasluiana Rasesti. Se pare ca victima a sarit in fata masinii unei soferite care circula regulamentar.

Accident grav pe DN2. O masina s-a izbit intr-un autocar cu 30 de calatori

Un barbat in varsta de 78 de ani a murit, marti dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN2, pe raza localitatii buzoiene Caldarusanca.

Accident grav la Balotesti. Circulatia este deviata printr-o benzinarie

Un accident de circulatie s-a produs duminica dimineata pe raza comunei Balotesti, in urma caruia trei persoane au fost ranite, informeaza Centrul Infotrafic. Potrivit sursei citate, in judetul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )