Libnet.ro
UNICEF

14:16

Accident grav pe DN 6. O persoana a murit, alte trei au fost grav ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 6. O persoana a murit, alte trei au fost grav ranite

O persoana a decedat si alte trei au fost ranite grav in noaptea de luni spre marti dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod pe DN 6, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru. continuă pe Antena3

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce un TIR si un autoturism s-au ciocnit in Covasna

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, marti dimineata, in localitatatea Moacsa, din judetul Covasna, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un autotren, traficul in zona fiind blocat.

Accident pe DN7, provocat de un sofer de TIR care a intrat pe contrasens: O persoana a murit, alte trei, printre care si un bebelus, au ajuns la spital

Un accident a avut loc sambata dimineata pe DN7 Calimanesti - Brezoi, in judetul Valcea, provocat de un sofer de TIR care a intrat pe contrasens intr-o curba. Printre raniti se afla si un bebelus de 7 luni, transmite Mediafax.

Accident grav in judetul Covasna: Doi morti si doi raniti

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, marti dimineata, in localitatatea Moacsa, din judetul Covasna, in urma unui accidebnt in care au fost implicate un autoturism si un autotren, traficul in.

Microbuz si autoturism din Romania, implicate intr-un accident grav in Austria: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa ce un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania au intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Austria, informeaza presa a.

Accident grav pe Valea Oltului! Un mort si trei raniti, dupa ce un TIR a intrat intr-un autoturism

O persoana a murit si alte trei au fost ranite si transportate la spital, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita frontal, pe D7, Valea Oltului, de un TIR care a intrat pe.

ACCIDENT GRAV in Covasna: Traficul rutier este blocat. BILANTUL VICTIMELOR

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs intre un TIR si un autoturism pe DN11, judetul Covasna. Cele doua persoane din autoturism care au decedat aveau 28 ani,.

Accident rutier grav! Un sofer a murit si trei persoane au fost ranite

Un tanar de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui impact produs intre doua masini, pe DN 67, in localitatea Balesti, judetul Gorj, dupa.

Accident grav in Ialomita. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

Doua persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 2 E85), la iesirea din Urziceni, judetul Ialomita. Din primele informatii sunt sase victime, din care doua.

Incident GRAV in Romania! Tavanul unui centru comercial s-a prabusit! Mai multe persoane au fost RANITE

Un incident grav a avut loc in municipiul Vaslui, unde o bucata de tavan s-a prabusit intr-un centru commercial. Trei persoane au fost ranite, respectiv un copil de 1 an, un barbat si o femeie in.

Incident GRAV in Romania! Tavanul unui centru comercial s-a prabusit! Mai multe persoane au fost RANITE (FOTO)

Un incident grav a avut loc sambata in municipiul Vaslui, unde o bucata de tavan din rigips s-a prabusit intr-un centru commercial. in urma acestui incident, trei persoane au fost ranite, respectiv un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )