Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident grav in Raliul Iasiului pentru echipajul Simone Tempestini Sergiu Itu

România Liberă România Liberă,
Accident grav in Raliul Iasiului pentru echipajul Simone Tempestini Sergiu Itu

Din pacate asa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar . continuă pe România Liberă

VIDEO Accident teribil in Raliul Iasiului: Masina lui Simone Tempestini si Sergiu Itu a fost distrusa

Raliul Iasului, competitie care se desfasoara in acest weekend, a fost marcat, sambata, de un accident teribil, masina cu echipajul Simone TempestiniSergiu Itu fiind distrusa.

Accident teribil la Raliul Iasiului.Masina celebrului pilot Tempestini s-a rasturnat si a luat foc VIDEO

Masina cunoscutului pilot italian Simone Tempestini s-a rasturnat de mai multe ori si a luat foc. Tempestini si copilotul sau erau la cea de-a doua proba a Raliului Iasiului.

Accident cumplit la Raliul Iasiului. Masina s-a rasturnat si a luat foc. Imagini socante!

Pilotul Simone Tempestini a facut accident la Raliul Iasiului. Italianul a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat de mai multe ori.

Accident grav la Raliul de la Iasi. Masina pilotului Simone Tempesini a luat foc

Accident ingrozitor laRaliulde la Iasi. Cunoscutul pilot italian Simone Tempestini a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in repetate randuri. in cele din urma, autoturismul a luat.

Video. La un pas de tragedie! Simone Tempestini a facut praf un bolid de 300.000 de euro la Raliul Iasului

Campionul national en-titre de raliuri, Simone Tempestini, a avut parte de momente cumplite la Raliul Iasului. La o viteza foarte mare, Tempestini si pilotul sau, Sergiu Itu, au ratat un viraj periculos, la viteza foarte mare. Masina in care se aflau cei doi a iesit de pe pista, iar apoi s-a rasturnat de mai multe .

Ana Baniciu, accident grav. Ce a patit fosta vedeta Asia Express: Aveam super viteza

Ana Baniciu a suferit un accident cu trotineta electrica, in Bucuresti, in timp ce se plimba cu prietenii ei. Cantareata era convinsa ca si-a rupt piciorul. Ana Baniciu, probleme mari la picior din cauza unui accident cu trotineta electrica Ana Baniciu a povestit fanilor de pe retelele de socializare cum s-a petrecut scena dramatica de .

Imagini infricosatoare la Raliul Iasului: O masina a luat foc dupa ce s-a rostogolit de mai multe ori in aer

Ziua a doua a Raliului Iasului a fost marcat cu un accident grav dupa ce masina pilotilor Simone Tempestini si Sergiu Itu s-a rasturnat de mai multe ori in aer si apoi a luat foc. Cei doi piloti au scapat cu bine.

Accident grav in Prahova. Un copil de 14 ani, inconstient. Un elicopter SMURD intervine

Un copil in varsta de 14 ani si o tanara de 27 de ani au fost grav raniti intr-un accident petrecut miercuri pe DN1B, in judetul Prahova. Baiatul este in stare critica, iar femeia are un traumatism la cap. Un eicopter SMURD a fost solicitat la fata locului pentru a prelua ranitii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )